• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin herşey zam gelicek diye hemen devreye girdi
Ben geçen yıl başının etini yedim yedim tınlamadı şimdi geliyor aklına
Nabim dinleseydi böle olmazdi
İki katı zam etmiş herşeyi :KK14:

Ne oldu canım büyük birşey mi alacaktınız
Evet canın büyük bişi
Ama almadı geçen yıl
Dedim bak zam gelicek seneye diye açık açık dedim
Şimdi aldık
Çamaşir makinam bozuldu aldık bozuk çalışıyprdu zar zor
Koltuklar eskidi kırıktı zaten onu da aldık
Herşey pahallandı iki kat hemde🙄 geçen yıl ucuzdu alam dedim almadı bu sene aklına geldi

Evet canın büyük bişi
Ama almadı geçen yıl
Dedim bak zam gelicek seneye diye açık açık dedim
Şimdi aldık
Çamaşir makinam bozuldu aldık bozuk çalışıyprdu zar zor
Koltuklar eskidi kırıktı zaten onu da aldık
Herşey pahallandı iki kat hemde🙄 geçen yıl ucuzdu alam dedim almadı bu sene aklına geldi
bu kadar zamlanacağını göremedi demekki normalde zaten her yıl zam geliyor eşyalara ama bu zamların yanında öncekiler zamcık oldu resmen

bu kadar zamlanacağını göremedi demekki normalde zaten her yıl zam geliyor eşyalara ama bu zamların yanında öncekiler zamcık oldu resmen
Yok kaynanam da aldı koltuk takımı daha geçen ay hemde hemen 3 bin lira artmış düşün 😳😳 aynı yerden aldık hem
Yılda zam yalan oldu aylık zam oldu artık herşey pahallı 😢

Yok kaynanam da aldı koltuk takımı daha geçen ay hemde hemen 3 bin lira artmış düşün 😳😳 aynı yerden aldık hem
Yılda zam yalan oldu aylık zam oldu artık herşey pahallı 😢
1 ayda 3.000 mi artmış şaka mı :skandal: kenara eşya alıcam niyetiyle para atsan birikene kadar kaç yıl geçer zam üstüne zamdan onuda alamıycaz artık

1 ayda 3.000 mi artmış şaka mı :skandal: kenara eşya alıcam niyetiyle para atsan birikene kadar kaç yıl geçer zam üstüne zamdan onuda alamıycaz artık
Şaka gibi ama gerçek
Valla böle olmaz ki dedim
Seneye evlenecek olanlar şimdiden eşya almaya başladılar evlenecekleri bildikleri için şimdi geçen seneden bu sene fiyati 5 katı 😔😔
Senin çeyizin hazir mi kelebegim 🥰

Back