Yaaa kuzummmYaa daha fazla düşmesin bağışıklığım lütfen yeni hastalıktan cıktım ölüyodum öksürmekten . Zaten hamileliğimden beri başıma gelmeyen kalmadı ilk bütün vücudum kızardı günlerce o gecti nabzım yükseldi acillik oldum saatlerce makinelere bağlı yattım acilde. O geçti grip oldum yeni atlattım başka bişey gelmesin lütfen
Geçmiyo ya by nasıl illet anlamadım gitti geçmiş olsun kurabiyem sizede ilaç falan alabildinizmi bariGeçmiş olsun perim hormonlar değişiyor ya ondan da olabilir. Of bide şu son grip geçmek bilmedi bizde zor atlattık
Bi ihlamurla gecirdim zaten canım birde tuzlu suyla gargara çok iyi geldi öksürüğeYaaa kuzummmneler yaşamıssınn allah bidaha yaşatmasın ıhlamue çayı yapabilirsin kusburnuyla beraber
Evett bende öyle etmistimm insallahh düzelirsin kuzum benimBi ihlamurla gecirdim zaten canım birde tuzlu suyla gargara çok iyi geldi öksürüğe
Düzeldim canım çok şükür o yüxdrn birdaha gelmesin diyorumEvett bende öyle etmistimm insallahh düzelirsin kuzum benim
Heee öylee desene gııi bende şini hastasın sandım amann allaahhh korusuuunnnnDüzeldim canım çok şükür o yüxdrn birdaha gelmesin diyorum
Ahhh teşekkürlerr..Hoşgeldiniz siteye buraya eskisi gibi sohbet etmiyoruz ama sohbet edildiğini görünce gelebilirsin burası yeni üye ağırlama yeriydi bi ara
Selam kuzum nasılsın
Muzicemmmmmm hoş geldin öyle pat diye bir daha gitme merak ettim kac kez etiket yaptım ama benSelam kuzum nasılsın
Canım benimMuzicemmmmmm hoş geldin öyle pat diye bir daha gitme merak ettim kac kez etiket yaptım ama ben
Nasılsın❤❤
❤❤❤Canım benim
Sağolasın daha iyiyim şükür
Olur gitmem inşallah
Yeni üyeler nasıl buluyor şaşırıyorum kız bakıyorum bazen 5dk önce üye olmuş anında burada oluyorBir ben geç gelmişim buraya
Trend olunca normal de bu ara aktif de değildikYeni üyeler nasıl buluyor şaşırıyorum kız bakıyorum bazen 5dk önce üye olmuş anında burada oluyor
Oğlana hava verdim bende parol nane limon ıhlamur öyle geçti. İlaç almayı sevmiyorum yaGeçmiyo ya by nasıl illet anlamadım gitti geçmiş olsun kurabiyem sizede ilaç falan alabildinizmi bari
Aaa Mucim gelmiş kalbim pıt pıtCanım benim
Sağolasın daha iyiyim şükür
Olur gitmem inşallah
Enerjimiz çekiyorTrend olunca normal de bu ara aktif de değildik
Evet bir çekim enerjisi varEnerjimiz çekiyor
Nasılsın kurabiyemAaa Mucim gelmiş kalbim pıt pıt
Nanecim sen varmiydin burda hatırlayamadımTrend olunca normal de bu ara aktif de değildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?