Yaz geldi tabiii bahçe işe girdikIyiyim yavriii bahçe isleri başladı yoruluyorum koşturuyorum iyiyim şükür
Sende doğumunu sağlıkla yap kuzum kucağına sağlıkla al ❤❤
Yaaa hahahahaha amaa amaaaaaTakılıyorum işte napayım zaman gecirmeye çalışıyorum joum sen neler yapıyosunsen çok hayırlısın maşallah
3.ye dikkatYaz geldi tabiii bahçe işe girdik
Amin inşaallah parişimm biran once gelsin vallahaa 2ci hamilelik yordu beni
Iyiyim şükür aynen devam dualarlaHoş buldumİyiyim Sen
Ayyy evettt parişimm ya çok şükür ilkiyle bukadar uğraşırken 2 ciyle nasıl bianda oldu hala inanamıyorum3.ye dikkat
Ya elco yerim seni ne cok çocuk istiyordun bak mevlam ardı ardına verdi keyfini çıkar
Bahçe işlerini çok seviyorum, hele toprak kokusunuIyiyim şükür aynen devam dualarla
Özelde bahçe işleriyle
Sen nasılsın
Afiyet olsun ⚘Bahçe işlerini çok seviyorum, hele toprak kokusunuAllah kabul etsin dualarınızı
Kahvaltı hazırlıyorum ben de :)
Ben bir türlü gidemedim bu sene bahçeye tohumların ekilme zamanı geçti ağaçlar budanmadı üzüm de öyleIyiyim yavriii bahçe isleri başladı yoruluyorum koşturuyorum iyiyim şükür
Size de afiyet olsun canımAfiyet olsun ⚘bende hazırladım kardeşleri yigenleri bekliyorum teyzemler de gelicek baya kalabalık olacağız
Neden gitmedin aynen budama zamanı geçtiBen bir türlü gidemedim bu sene bahçeye tohumların ekilme zamanı geçti ağaçlar budanmadı üzüm de öyle
Fide ekimi zamanı da geldi geçiyor kısmet artık
Teşekkür ederim aynen eğlenceli bok sohbetli oluyor ❤Size de afiyet olsun canımKalabalık sofraları çook özledim
Çocukların kursları ve turnuvaları vardı haftasonları haftaici de yalnız araba kullanamıyorum yanımda biri olmalı küçük oğlum durmuyor arabaya binince kaldı öyleNeden gitmedin aynen budama zamanı geçti
Ama fideler ekliyor halen biz ektik bitti üzerine yağmur da yağdı şükür
Teşekkür ederim aynen eğlenceli bok sohbetli oluyor ❤
Ay dimi yaz geldi senin işler başladı en güzel en dinlendirici şey ama parem ya benim kayınvalidemlerde gidiyo bu ara sık sık çok güzel bişey. Keşke yılan korkum olmasada bende gitsemIyiyim kuzum bahçe işlerim başladı bahçeye geldik yaz telaşın başladı şükür iyiyim❤❤
Inşallah senin tahlillerde iyi çıkar sorun olmaz sağlıkla dünya ya gelir bebişin❤❤⚘
Yaa daha fazla düşmesin bağışıklığım lütfen yeni hastalıktan cıktım ölüyodum öksürmekten . Zaten hamileliğimden beri başıma gelmeyen kalmadı ilk bütün vücudum kızardı günlerce o gecti nabzım yükseldi acillik oldum saatlerce makinelere bağlı yattım acilde. O geçti grip oldum yeni atlattım başka bişey gelmesin lütfenYaaa hahahahaha amaa amaaaaavallahaa günüm nasıl geçiyor nasıl bitiyor bilmiyorum benim kiz cidden fırlamaa kuzum
Hep yazcam yeminle dalmış gidiyorum unutkanlığım çok agir başladı bana bu hamilelikte oğne vuruluyorum heray düşün
Sende halin yokmuş o hamilelikte oluyor şimdi bagışıklığın düşme haftalarindasın çok normal
Çok geçmiş olsunYaa daha fazla düşmesin bağışıklığım lütfen yeni hastalıktan cıktım ölüyodum öksürmekten . Zaten hamileliğimden beri başıma gelmeyen kalmadı ilk bütün vücudum kızardı günlerce o gecti nabzım yükseldi acillik oldum saatlerce makinelere bağlı yattım acilde. O geçti grip oldum yeni atlattım başka bişey gelmesin lütfen
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Haha onlar bizi ayakta tutuyor parişAma tek değişmeyen şey yeni üyelerin uğrak yeri azıcık aktif olsa konu hemen gelip bu kapıdan geçip kk ya giriyorlar
Asjodkoskoskolar
Geçmiş olsun perim hormonlar değişiyor ya ondan da olabilir. Of bide şu son grip geçmek bilmedi bizde zor atlattıkYaa daha fazla düşmesin bağışıklığım lütfen yeni hastalıktan cıktım ölüyodum öksürmekten . Zaten hamileliğimden beri başıma gelmeyen kalmadı ilk bütün vücudum kızardı günlerce o gecti nabzım yükseldi acillik oldum saatlerce makinelere bağlı yattım acilde. O geçti grip oldum yeni atlattım başka bişey gelmesin lütfen
Bir ben geç gelmişim burayaHaha onlar bizi ayakta tutuyor pariş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?