Sağolasın sosyalim inşallah kavuşmak nasip olur rabbim hepimizin yüzünü güldürsünYaaaaa canım benim çok sevindimbayramda ne güzel bir haber bu rabbim sizi korusun,sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah gözünüz aydın olsun kuzum
Sağol canım amin inşallahSağlıkla sıhhatle Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah sağolasınHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Yaa ben bunu nasıl görmem çok özür dilerim parem bildirim araya kaynadı galiba hiç görmedimCookiie canım perim nasilsin dün dua topiginde niyetini okudum sorayim dedim iyimisin iyimisiniz ❤❤❤
Olabilir canım vitaminlerine baktır bakalım belki magnezyum başlar. Kaçıncı haftada başlıyorduk unuttum amaYaa ben bunu nasıl görmem çok özür dilerim parem bildirim araya kaynadı galiba hiç görmedim
Şuanlık iyiyim ben parem inşallah içerdeki de iyidir keyfi yerindedir11 haftaya girdik işte ama birkaç gündür çok halsizliğim var böyle elim kolum kalkmıyo hep uyku modundayın bugün bi gidip kan tahlillerimi yaptırayım dedim sabah yataktan kalkamadım o kadar haftaya baktırcam bakalım vitaminlerimmi bitti noldu böyle
Burada yeller esiyor gariBurdan bildirim geliyor bana ya
Geçen gün pare yazınca da gelmişti şimdi deva yazınca gelmiş enteresannn
Ateş seni çağırıyor diyesim geldiBurdan bildirim geliyor bana ya
Arada pare bildirim yapıyorBurada yeller esiyor gari
Benim de gelir gibi olduydu dememiştimAteş seni çağırıyor diyesim geldi
Bir ara yazmışsın buraya o yüzden bildirim geliyordurBenim de gelir gibi olduydu dememiştim
Lna nın annesi için yazmışım baktım şimdiBir ara yazmışsın buraya o yüzden bildirim geliyordur
Kuzum ne özrü ❤❤Yaa ben bunu nasıl görmem çok özür dilerim parem bildirim araya kaynadı galiba hiç görmedim
Şuanlık iyiyim ben parem inşallah içerdeki de iyidir keyfi yerindedir11 haftaya girdik işte ama birkaç gündür çok halsizliğim var böyle elim kolum kalkmıyo hep uyku modundayın bugün bi gidip kan tahlillerimi yaptırayım dedim sabah yataktan kalkamadım o kadar haftaya baktırcam bakalım vitaminlerimmi bitti noldu böyle
Burdan bildirim geliyor bana ya
Burada yeller esiyor gari
Herkes eskisi gibi gelse yapicam her gün sohbet dönecek ama bi telaş herkesi aldı götürdü nanecimArada pare bildirim yapıyor
Evet parem eski neşemiz kalmadı yaşananlar yıprattı hepimiziHahhahah arada sohbete burayada kaçabiliriz olabilir dedikten sonra nerde o eski geyikler diyesim geldi be bonuscum
Ah ah yel mi tipi mi bilmiyorum bir vurana yerler gibi oldune coskuluyduk ya o zamanlar
Bi fırtına bizi savurdu gibi oldu
Oluyor öyle ama yinede selam verdiğimiz merak ettiğimiz dualarımıza kattığımız kişiler kazandırdı bizeHerkes eskisi gibi gelse yapicam her gün sohbet dönecek ama bi telaş herkesi aldı götürdü nanecim
Ama tek değişmeyen şey yeni üyelerin uğrak yeri azıcık aktif olsa konu hemen gelip bu kapıdan geçip kk ya giriyorlarEvet parem eski neşemiz kalmadı yaşananlar yıprattı hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?