Aminn güzelim aminnHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden güzel dilekleriniz için. İnşallah birbirimize hep güzel haberler verelim, Allahım hepimizi muradına erdirsin bu mübarek günlerde
Hayırlı bayramlar dilerim
Sağlıkla sıhhatle Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden güzel dilekleriniz için. İnşallah birbirimize hep güzel haberler verelim, Allahım hepimizi muradına erdirsin bu mübarek günlerde
Hayırlı bayramlar
Hepinize iyi bayramlar canlarım
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden güzel dilekleriniz için. İnşallah birbirimize hep güzel haberler verelim, Allahım hepimizi muradına erdirsin bu mübarek günlerde
Canlaaarrrrrrr mutlu bayramlaaarrr
Yaaaaa canım benim çok sevindimKızlarr aslında 2 hafta sonraki kontrolümde herşey yolundaysa söylemek istiyordum sizlere ama duramadım.
Biliyorsunuz yıllardır bu uğraş içindeyim tüp bebekte, doğalda birsürü sebebini bir türlü anlayamadığımız düşüklerim var.
Şimdi yine bir sürec içerisindeyim. Transfer olmuştum ve olumlu sonuç oldum çok şükür. Şuan 7 haftayı dolduruyorum. Yeni kalp atışını dinledik. Ama benim için kritik 8 hafta. Hiçbir zaman 8i geçemedim. O yüzden 8i geçebilirsem inşallah öyle söylemek istiyordum ama her zaman yanımda oldunuz iyide kötüde. Bekleyemedim. Dualarınıza talibim lütfen dualarınızda beni ve minnoşumuda eksik etmeyin bu defa dünyamıza sağlıkla gelebilsin
Rabbim hepimizin tüm isteyenlerin kucağını doldursunHepinizi çok seviyorum şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
Catlak-kurabiye
Jou
Minnosprenses
MssPARE
D u t
coconatt
@Birmucize
karamel Latte
ASSOSyal
Hani şekerim bayram harçlığım nerdeEl öpenleriniz çok olsun
Yerim senin şekerlerini kirazını ⚘
Hayırlı Bayramlar musmutlu bayramlarherkese hayırlı bayramlar diliyorum
Bendeeeeeeeeeeee canım pareeemmmmmmYerim senin şekerlerini kirazını ⚘❤❤❤özledim bilesin❤❤❤
Hayırlı Bayramlar musmutlu bayramlar⚘
Hayırlı bayramlar canım parem ve canım kızlar nice güzel bayramlarımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?