Beni de alın duanıza
hayırlı ramazanlar

Ahahah canım benim
Cümleten hayırlı ramazanlar

Amin canım benim Rabbim hayırlı ramazanlar yaşatsın dualarımızı kabul etsin Bayrama sağlıkla ulaştırsin

Duanı severim kurabiyem içim kıpır kıpır vallaa

Hahaha bayram hediyesi olarak sana paket yapıp göndermek lazım pariş

Mucim napün nası gidiiiiy
Bilmiyorum ki kurbişimyarın kontrol var içimde korkuyla rahatlama hissi çarpışıyor resmen
Belirti ise memitolar acıyo hala çok aşırı olmasa da kasık şişkinliği ani hareketlerde sancı oluyo dikkat ediyorum da
Günde iki litre su içiyorum akşama kadar tuvaletten çıkamıyorum ama olsun
Kurbişim hep rüyamda kız la alakalı şeyler görüyorum Rabbim sağlıkla ilerlemek kavuşmak nasip etsin en büyük isteğim de rüyamda karnımı tutup ben hamileyim kızım olcak diyodum ondan başka da hep böyle 2 yaşlarında kız çocuğu görüyorum elimden geldiğince okumaya çalışıyorum Rabbim korusun her türlü kötü şeylerden inşallah ya
Aminnnn aminnnn n ne güzel dualar bunlar hanımm hanımm Allah razı olsun bal kurabiyem

Aminn
Cümleten hayırlı bereketli Ramazanlar

Amin amin tinnomm inşallah yine burada buluşuruz ne güzel anılarımız olmuştu

Beni de alın duanıza
hayırlı ramazanlar
Rabbim feraha çıkarsın dutum benim ne dileğin varsa hayırlısıyla gönlünce olsun inşallah
Hayırlı ramazanlar
Dualarımızın ve ibadetlerimizin hayırlısı ile kabul olduğu bir ramazan ayı geçirelim inşallah
Amin amin canım
Ahahah canım benim
Cümleten hayırlı ramazanlar

Ya ben ne yapayım.bayram hediyesi olarak beyaz atli prens tercih ederim sirdana minnoş dokunsun

Hahaha beyaz atlı pres elinde şırdanla gelirse napcan pariş
Amin canım benim Rabbim hayırlı ramazanlar yaşatsın dualarımızı kabul etsin Bayrama sağlıkla ulaştırsin
Aminnnn aminn parem
Duanı severim kurabiyem içim kıpır kıpır vallaa
He ya çok şükür sweetimm
Gızzz hadi bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah
Ay bende transferden sonra hep rüyalarımda oğlum olduğunu görüyordum oğlan oldu içeriden sinyal mi gönderiyorlar ne
Yarın haberdar et
Aminn
Cümleten hayırlı bereketli Ramazanlar
Aminn canım

Aminnnnnn ne güzel böyle dualar içinde bulunuyor olmak RABBİM ramazan ayını hakkıyla eda edebilmeyi cümlemize nasip eylesin aminnnn

Ay Aşkım aşkitom sen ye sevginin işareti yap gövde gösterisi derim

Şirdaki yer artık

Ben tutmuyorum kalkmıyorumda oturmuyorumda geçerlimi

Ahhh bitanemm bu defa elhamdülillah iyi hissediyorum ama Rabbim kurban olduğum inşallah sağlıkla nasip eder

Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…