Yok bee kuzumm hic halim yokAyy toparlandınız mı bıraz daha
Elçinnnn kız sen hamile misinSağol canim benim
EvetttElçinnnn kız sen hamile misin
Ben 1 haftadır eşim 2 haftadır düzelemedik ki salgın mı vardır nedir halim yok benimde burnum tıkalıYok bee kuzumm hic halim yok
Şimdi gördüm ya kız maşallah sağlıkla gelsin kuzuöEvetttdedim haberi yokmu hic yazmadı bana dedim ne üzüldüm akşam akşam
Sağoll bebeğimmm sürprüz oldu bizede zaten beklemiyoduk pare der sandım sana senin de haberin yokmuşŞimdi gördüm ya kız maşallah sağlıkla gelsin kuzuö
Ooyyy bu salgın çok zor iyilestiriyomus kızBen 1 haftadır eşim 2 haftadır düzelemedik ki salgın mı vardır nedir halim yok benimde burnum tıkalı
Canım ben kimseyle konuşacak vakit bulamıyorum ya buradada çok aktif olamıyorumSağoll bebeğimmm sürprüz oldu bizede zaten beklemiyoduk pare der sandım sana senin de haberin yokmuş
Allah hepimize şifa versin inşallah kuzumOoyyy bu salgın çok zor iyilestiriyomus kız
Amin bebeğimmAllah hepimize şifa versin inşallah kuzum
Hee kizzz öylee oldu yaa iş hayatın var artıkkCanım ben kimseyle konuşacak vakit bulamıyorum ya buradada çok aktif olamıyorumgörsem yazarım pare de dün yazdı onunlada uzun zamandır konuşamadık iş olunca ev iş yemek temizlik derken uyuyorum vakit kalmıyor buraya
Öyle elçomHee kizzz öylee oldu yaa iş hayatın var artıkk
Evett melomm yaaa ben bile cok sıkılırdımm seni çok iyi anlıyorumÖyle elçomçok şükür ya iyi ki var yoksa adanafa kafayı yerdim kimsesiz
Bebiş nasıl pekiEvett melomm yaaa ben bile cok sıkılırdımm seni çok iyi anlıyorum
Sanada Geçmiş olsun canımBen 1 haftadır eşim 2 haftadır düzelemedik ki salgın mı vardır nedir halim yok benimde burnum tıkalı
Teşekkür ederimSanada Geçmiş olsun canımhavalarda soğudu ondan da olabilir
Hepimiz hastayızz kuzumm ev halkı perişanBebiş nasıl peki
En kısa sürede toparlanırsın inşallahTeşekkür ederimüşütmedim aslında ama fena bi süreç geçiriyorum
Sağol canım Allah razı olsunEn kısa sürede toparlanırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?