Yuvarlanıp gidiyoruzSalisim
Nerelerdesin iyimisin özledim seni
Yuvarlak olmaya başladım 70 kilo olmusumAman yuvarlan git iyi olda
Ne oldu kiz
Küstüm burayı henüz yeni görüyorum da adım atayım dedimNe oldu kiz
Hoşgeldin nasıl yeni gördümKüstüm burayı henüz yeni görüyorum da adım atayım dedim
Daha önceleri fark ettim ama uzun zaman olmuştu görmeyeli yeni etkin hale geldi demekkiHoşgeldin nasıl yeni gördüm
Bayadır var burası dua grubundaki kızlarla arada kaynatıyoruz son zamanlara eskidi gibi değil ama ara ara söz sohbet ediyoruz
Kızzz hamileyim hicbiriniz dönmediniz bana catlak size demedimiEvet kimse yok terk edildi buralar in cin top oynuyor
Kız naberrr
NeeeeeeeeeeeeeeeeeeKızzz hamileyim hicbiriniz dönmediniz bana catlak size demedimi
Kadinlar kulubu içerisinde ozelde haziran anneleri grubu var da kuzumm ordan atmıştım orda gördüNeeeeeeeeeeeeeeeeee
Neeeeeeeeeeee
Aaaaaaaaaaaaa Elcooooo
Catlakla nerde konuştunuz demedi
Aaaaaaaa ne güzel çok sevindim anam sen büyük bir vekirdek ailemi olucan hay maşallah
Allah sağlıklı hamilelik sonu sağlıkla gelsin inşallah
Kaç ayliksin kız
Yok kuzum çatlak demediKadinlar kulubu içerisinde ozelde haziran anneleri grubu var da kuzumm ordan atmıştım orda gördü
Sizede der düşündüm pislik niye demedi bende şaşırdım niye hiç yazmadılar bana
Vallaahaa parem bizede surprüz oldu yani istemiyordum ama akışına bıraktım 4 ay önce istedim heveslendim ama sonra vazgectim nasıl nerden oldu biz hala şoktayızz
Yani düşünsem istesem olmazz ama istemesem buay oldu daha çok kuçük 1 aylık
Inan bende şaşkınımm
Iyice çekirdek aile olduk evet
Insallahh paremm çok sağoll sen nasılsınnnYok kuzum çatlak demedi
Catlak-kurabiye ev taşıyor telaşından dememiştir
Sağlıkla olsun kıza kardeş geliyor ne güzel
Maşallah 9 ayda sağlıkla geçsin evinize şans bereket huzur getirsin çok sevindim
Taşıdı eşyaları şimdi yerlestiriyordurInsallahh paremm çok sağoll sen nasılsınnn
Taşinıyomu len aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?