- 16 Aralık 2019
- 20.493
- 1
- 82.126
- 598
- 32
Hoş buldumHoşgeldin tatliskom⚘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldumHoşgeldin tatliskom⚘
Hoş geldin nerelerdeydinHoş buldum
Nörün iyimisin telaşın zirve galibaHoş buldum
Buralardayım 24 saat yetmiyo banaHoş geldin nerelerdeydin
Hiç deme parem rabbim dileyen herkese nasip etsin okul telaşı başladı 1. Sınıf anasıyım ne ev işi bitiyo ne okulNörün iyimisin telaşın zirve galiba
Allah kolaylık versin dutumBuralardayım 24 saat yetmiyo bana
Hiç deme parem rabbim dileyen herkese nasip etsin okul telaşı başladı 1. Sınıf anasıyım ne ev işi bitiyo ne okul
Şu an öyle yaptım parem bulaşıklar lavaboda beni bekliyo ben zeytinle uyuma pozisyonuna girdimAllah kolaylık versin dutum
Azıcık işin üçünü koy dinlen birazcık ⚘
Uyu dinlen daha aksama çok var yemek yaparken bulasıgi toplarsınŞu an öyle yaptım parem bulaşıklar lavaboda beni bekliyo ben zeytinle uyuma pozisyonuna girdim
Asıl mesai şimdi başlıyor desene ödev yaparken başında bekletiyor benim kiBuralardayım 24 saat yetmiyo bana
Hiç deme parem rabbim dileyen herkese nasip etsin okul telaşı başladı 1. Sınıf anasıyım ne ev işi bitiyo ne okul
Ay zor valla sabir işi Allah yardımcınız olsunAsıl mesai şimdi başlıyor desene ödev yaparken başında bekletiyor benim ki
Yine de okul da olmaları iyi bir süre sessizlik oluyor evdeAy zor valla sabir işi Allah yardımcınız olsun
Dinlen oh misYine de okul da olmaları iyi bir süre sessizlik oluyor evde
Yapmak istemiyo çizgilerden sıkılmışAsıl mesai şimdi başlıyor desene ödev yaparken başında bekletiyor benim ki
Ben iyiyim şükür sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Kızzzz bu neeee yerim bunu çok tatlııııı
Kolay gelsin balım, iyiyim bende bugünü kendime ayırdım dışarıdayım vakit geçiriyorum kendimleIyiyim kuzum kışlık hazırlıklar uğraşıyorum sen nasılsın
Ohhh benimnicinde gez kokom⚘Kolay gelsin balım, iyiyim bende bugünü kendime ayırdım dışarıdayım vakit geçiriyorum kendimle
İnşallaah kurtulabilir de paremOhhh eşine aferin valla haketti
Aynen
Kurtuldu kaynin da sizde bundan sonrası için inşallah hayırlı insanlara denk gelin
Amin meralim AminHakların da hayırlısı olsun evlenmesin bi zahmet anadan babadan kopamayan evlenip milletin başına bela olmasınlar
Aynen joum eğer benimki olsa bu kadar bile sürmezdi şu vaziyette ki yüzlerine de dediKizdaa yanii bide adam birsey dememis etmemis anasına gene git demis izin veriyomus
ben böyle kadında anacı ilkkez görüyorum kendi etti kendi buldu amaann kıymet bilinmezz birşey bu kizda görende kaynana gelini inek sağdırdı zorla kızda istiyoki gelsin benim ailemle yaşayalım
Evet Kurabişim aynı şeyi söylüyorum kadın erkek farketmez dediğin gibi yerini yuvasını bilmedi de egeyi sağlayamadı mı sürmez o işbir mucizee mucim sonunda böyle olacağı belliydi. Kadın olsub erkek olsun ailesine bu kadar bağlı olan dengeyi kuramayan insanlar Bi zahmet evlenmesin.
İnşallah hayırlısı ile kurtulursunuz ya da kız aklını başına alır. Hakkınızda hayırlısı olsun canlarım