elbett bigünÖyle yaptım kız strese gerek yok
Evet evet haklısın vallahaa kuzum neseki geçmiş geçmişte kalsınYaa kuzum geçen hafta gitigimizde kas yırtığı dedi dün de bizi gerçekten çok korkut bende o rahatsızlığı yeni anlatınca ister istemez şüpheye düştüm koltuk altı lenfome benziyor kesin bişey soyleyemem hemen biyopsi deyince inan bian paniğe kapıldım çok şükür bitanemrabbim kimselere yaşatmasın
İkna oldu beybi değişecek
Çok şükür canım iyiyim, valla iş güç meşgaleler derken fırsat bulamıyorum buraya gelmeye sosyalim yoksa hepinizi merak ediyorum amaCocom çok şükür iyiyim,sen iyi misin ,artık çok gelmiyorsun
Heeyy ben cocoSelammm kızlar nöruyonuz
@tiniminimavihaniim @Lna16 @JouMssPARE @Minnosprenses @Paniksu @bir mucizee ] Bird @Mavis40 @Fatmazell @D U T @Ballikabak ASSOSyal @Bal0ncuk @coconatt @Hogwartss
Artık kimin ismi değişti ise lütfen bildirsin
Aynen valla ama su eki yok
Çok şükür hepimiz iyi olalım inş canım cocomÇok şükür canım iyiyim, valla iş güç meşgaleler derken fırsat bulamıyorum buraya gelmeye sosyalim yoksa hepinizi merak ediyorum ama
Huu huuuuelbett bigün
Ayy tamd alafın üstüne geldin 8 saniye ayakta tek durdu destek almadan gözyaşım pıttHuu huuuuAlmoşumm nediyii kız yürüme var mı benim ki naz niyaz
Ooyyy kuzuma maşallahAyy tamd alafın üstüne geldin 8 saniye ayakta tek durdu destek almadan gözyaşım pıttyurudu babasına dogru baya baya
Maşallah devamı gelir artıkAyy tamd alafın üstüne geldin 8 saniye ayakta tek durdu destek almadan gözyaşım pıttyurudu babasına dogru baya baya
Ama sen coconat olarak tek ve özeldin
Kümeste olsaydı iyiydi ne tavuk ne horoz var köyde
Hep iyi ol inşallahBende iyiyim canım çok şükür
Evett askommOoyyy kuzuma maşallahİlk yürümeden sonra cesaret geliyor geriside gelir elçommm
Iyiyiz canım hastaneden çıktık şükür annem gün gün iyiye gidiyor pıhtı için kan sulandirici kullanıyor inşallah çok daha iyi olsun herkes iyi olsunYarım gitmiş mesajMssPARE annen nasıl oldu
elhamdulillah çok sevindim canım bak sana dedim olumlu olmak lazım her zaman.. İnshaAllah dahada iyi olacakKızlar çok şükür bir sıkıntı çıkmadı fibyo kist var ama enfeksiyona bağlı dedi şimdilik antibiyotik tedavisi verdi 10 gün sonra tekrar usg istedi kontrol amaçlı çok şükür yarabbimhepinize çok teşekkür ederim güzel dualarınız için Allah hepinizden razı olsun MssPARE Jou ASSOSyal My_Moonlight06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?