Evdeyiz kuzum şükür biraz biraz iyileşiyorHayırlı cumalarrr paarriiiişşş
Annen nasıl oldu evdemisiniz
Meralim bitanem yeni gördüm kuzumKızlar yaa eşim bugün usg girdi koltuk altı dr hemotoloji ye sevk etmişyarın hemotoloji ye gitcez rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin çok stres oldum
Geçmiş olsun pozitif düşün Rabbim yüzünü güldürsünKızlar yaa eşim bugün usg girdi koltuk altı dr hemotoloji ye sevk etmişyarın hemotoloji ye gitcez rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin çok stres oldum
Hayırlı nurlu cumalar paremmmmmm
Kuzuummm profil foton yok üzdün
Canım paremmmm hayırlı cumalar
Sosyalim nasılsın bebeğimCanım paremmmm hayırlı cumalar
İnşallah paremm 2 De gidicez hastaneye dünden beri kafayı yedim kötü düşünmek istemiyorum ama çok stres oldumMeralim bitanem yeni gördüm kuzum
Çok geçmiş.olsun bu cuma.hurmetine rabbim.sifalar versin
Sonuçlar ne oldu merak ettim
Inşallah herşey yolundadır
Hayırlı cumalar ❤❤❤
Bi meryoş değell oğlanda varMeryoş napıyo onla vakit geçip gidiyodur tabi
Strest etme canim benimm koltuk altına ne vardı bezemi yani yeni gördüm bendeKızlar yaa eşim bugün usg girdi koltuk altı dr hemotoloji ye sevk etmişyarın hemotoloji ye gitcez rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin çok stres oldum
Amin kuzum endişen inşallah sevince dönsün Rabbim yanınızda olsunİnşallah paremm 2 De gidicez hastaneye dünden beri kafayı yedim kötü düşünmek istemiyorum ama çok stres oldumrabbim hayırlı sevindirici haberler almayı nasip etsin
Canım lattemm seni gördüğüme çok sevindimSosyalim nasılsın bebeğim
Rabbim ferah haberler almayı nasip etsin inşallah kuzumİnşallah paremm 2 De gidicez hastaneye dünden beri kafayı yedim kötü düşünmek istemiyorum ama çok stres oldumrabbim hayırlı sevindirici haberler almayı nasip etsin
Nick mi değişmiş paremKızlar semranin yeni nikini sordum gormediniz herhalde iyice görün diye ahanda boyle yaptım
Hayırlı cumalar parisim
Kuzum baktım arka sayfalara sonra üşendimNick mi değişmiş paremeski konularını hatirlayan yok mu? Ordan buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?