Dua et kuzucukHeleki babam demek bile istemiyorum oderece yoğundu allah yardımcın olsun paremm geçecek elbet
Ahah evet kesin öyle olucakyarında ufak yanına zahmetsiz bir şey yaparsın yanına kalanlarla yersiniz canım bizde de öyle iftara kimi davet ettiysem aç gözlülükle çok çeşit yapıyorum kalıyor iki gün yiyoruz
Yok ule gırdım gırdımbir mucizee leeennn ayağınımı burktun
Aneyne noldu parenŞükür daha iyi annem de ahstane ortamı iste tahmin et elco
Aaaa nasıl burktun kuzuYok ule gırdım gırdımama artık iyiyim üzerine basabiliyorum çok şükür
Arada ağrı yapıyo bazen de
Aneyne noldu paren
Karı gördüm kaydımAaaa nasıl burktun kuzu
Ayy cok feciiiKarı gördüm kaydım
Teşekkür ederiz sosyalimmYaaaaaaa cok yakışmış kiiiiCookiie @Black Light şak şak şak yazın gitsin, seriye bağlayın vallaaaa beybiler
Temizlik yapıyordum anca gelebildim minnoşum@Catlak-kurabiyeASSOSyal @coconatt MssPARE Jou @D U T karamel Latte @Black Light Cookiie kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben müsaitken siz yoksunuz nerelerdesiniz
Şak sak şakYaaaaaaa cok yakışmış kiiiiCookiie @Black Light şak şak şak yazın gitsin, seriye bağlayın vallaaaa beybiler
Anlaşamıyormuydunuz kurabişimEtmedim korktum gelen gideni aratır diye
Sapık mısın la bebeŞak sak şak
Para verip kizariyorlar hazar
Mucizem hastanede yatıyoruz annem fizik tedavi için yattı 3 haftadirYok ule gırdım gırdımama artık iyiyim üzerine basabiliyorum çok şükür
Arada ağrı yapıyo bazen de
Aneyne noldu paren
Eltiye cok bile ekmek ver yesinHemen söylüyorum
Klasik mercimek çorbası
sebzeli misket köfte
Pirinç pilavı
Havuç Tarator
Peynirli börek
Salata
Közlenmiş patlıcan biber mezesi
Tatlı olarak da kalburabastı
İyimi sizce
Fizik tedavileri hep ramazana veriyorlar bos oluyor diye sanirimMucizem hastanede yatıyoruz annem fizik tedavi için yattı 3 haftadir
Gecmis olsun .Karı gördüm kaydım
Oruçlu değilsin neyse kiOooo hemde nasılll
Bilmiyirum artıkDeğelaammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?