- 19 Kasım 2020
- 22.031
- 48.105
- 548
Minnoş bana da menü desene komşuları çağırcamyarında ufak yanına zahmetsiz bir şey yaparsın yanına kalanlarla yersiniz canım bizde de öyle iftara kimi davet ettiysem aç gözlülükle çok çeşit yapıyorum kalıyor iki gün yiyoruz
Susss susssss isine gelince gell gelmezsen gelmezsinnCatlak-kurabiye ASSOSyal @coconatt MssPARE Jou @D U T @karamel Latte @Black Light @Cookiie kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben müsaitken siz yoksunuz nerelerdesiniz
Alt komsunla aranız nasıl yada üstmüydüMinnoş bana da menü desene komşuları çağırcam
Annen nasıl canımMinnosum biliyorsun ben bende değilimperişanım cancagzim
Şükür daha iyi annem de ahstane ortamı iste tahmin et elcoAnnen nasıl canım
Kendi gittiOoo gittimii nasıl yolladınn
Tahmin ediyorum kuzun hastane yolları bende çektim halamla rahmetli dedeme bakarken rahmetli amcama bakarken ne yollarla gectim kimse bilmezŞükür daha iyi annem de ahstane ortamı iste tahmin et elco
Hahahahahne komsuydu heeeKendi gitti
Süper, mis gibiHemen söylüyorum
Klasik mercimek çorbası
sebzeli misket köfte
Pirinç pilavı
Havuç Tarator
Peynirli börek
Salata
Közlenmiş patlıcan biber mezesi
Tatlı olarak da kalburabastı
İyimi sizce
Ah ah elcom damdan düsenin halini damdan düşen anlarTahmin ediyorum kuzun hastane yolları bende çektim halamla rahmetli dedeme bakarken rahmetli amcama bakarken ne yollarla gectim kimse bilmez
Geçecek kuzum,Allah yardim etsin inşallahŞükür daha iyi annem de ahstane ortamı iste tahmin et elco
Dua et sosyalim rabbim herkese şifa versinGeçecek kuzum,Allah yardim etsin inşallah
Etmedim korktum gelen gideni aratır diyeHahahahahne komsuydu heeeonun kutlamasını ettinmii
Amin canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinDua et sosyalim rabbim herkese şifa versin⚘ ❤ herkese rabbim düşürmesin buralara
Hahahahaha güleee güleeeeeee deseydin camdanEtmedim korktum gelen gideni aratır diye
Heleki babam demek bile istemiyorum oderece yoğundu allah yardımcın olsun paremm geçecek elbetAh ah elcom damdan düsenin halini damdan düşen anlaren iyi sen anlarsın canım ya ❤ ⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?