- 18 Kasım 2020
- 20.563
- 49.629
- 548
canın sağolsun canım tutarsın bende 1 gün dişçiye gittimSu içiyorum da acıktım yiyim bir şeylerben kesin bayrama kadar tutarım sanmıştım ama 21 gün tek tuttum. Baya iyi yine kazaya kaldık
Aynen inşallah bir gün tek mi kız kazancanın sağolsun canım tutarsın bende 1 gün dişçiye gittim
evetAynen inşallah bir gün tek mi kız kazan
Öyle olucak inşallahYaaaaaaa cok yakışmış kiiii@Cookiie Black Light şak şak şak yazın gitsin, seriye bağlayın vallaaaa beybiler
Ya ne güzelevetşuan sadece 1
Akşama elticiğim gelicek hazırlık telaşındayım@Catlak-kurabiyeASSOSyal coconatt MssPARE @ELCOOO @D U T karamel Latte Black Light @Cookiie kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben müsaitken siz yoksunuz nerelerdesiniz
Ne yspiyon lattemAkşama elticiğim gelicek hazırlık telaşındayım
ahahah bende öyleyim o yüzden umarım kazasız biterYa ne güzelben ramazandan sonra oruç tutmaya üşeniyorum o yüzden kazam olmasın istiyorum hsjdmd
ne pişiriyorsun pekiAkşama elticiğim gelicek hazırlık telaşındayım
Yemek yapıyorumNe yspiyon lattem
Leeyynnn ne yapıyım işteYemek yapıyorum
Hemen söylüyorumahahah bende öyleyim o yüzden umarım kazasız biter
ne pişiriyorsun peki
gayet iyi ellerine saqğlık ❤Hemen söylüyorum
Klasik mercimek çorbası
sebzeli misket köfte
Pirinç pilavı
Havuç Tarator
Peynirli börek
Salata
Közlenmiş patlıcan biber mezesi
Tatlı olarak da kalburabastı
İyimi sizce
Sağ ol canım benim zaten altı kişiyiz kalabalık değiliz hep kalacak eminim kigayet iyi ellerine saqğlık ❤
yarında ufak yanına zahmetsiz bir şey yaparsın yanına kalanlarla yersiniz canım bizde de öyle iftara kimi davet ettiysem aç gözlülükle çok çeşit yapıyorum kalıyor iki gün yiyoruzSağ ol canım benim zaten altı kişiyiz kalabalık değiliz hep kalacak eminim ki
Aynen birimiz müsait olsa öbürü olmuyor@Catlak-kurabiyeASSOSyal coconatt MssPARE @ELCOOO @D U T karamel Latte Black Light @Cookiie kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben müsaitken siz yoksunuz nerelerdesiniz
ne pişiriyorsun bu günAynen birimiz müsait olsa öbürü olmuyor
ah parem bitecek elbet az kaldı kuzumm benimMinnosum biliyorsun ben bende değilimperişanım cancagzim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?