He tamam zaten ben banlanmıyorum fazla da usluyum çokYok kız gitmiyo
Heeee müzik açıyozz totomuzu kıvırıyoruzzYaaaahanıöefendi yordu mu seni
Hahah ben bilmem bazen burada adamı delirtiyorlarYa kurabiyem çok sağol
Banlanmayız pek bize göre şeyler değil biliyorsun
Yok kız gitmiyor ama belirli bir süre gelmeyince gidiyorBanlanınca gidiyormu
Teşekkür ederim kurabiyem
Hee ben öyle gitmem yaa. Büyük konuşmayımda birkere gitmiştim ağzım yandı şimdi karışmıyom hiçbirşeyeYok kız gitmiyor ama belirli bir süre gelmeyince gidiyorsonra tabi tekrar istiyorsun geri teslim ediliyor
Iyiyimm kuzum is güc kızçeyle uğraşıyorum peşindeyim hep
Sen napıyosun elcoö nasılsın
Allah iyilik versib canım. Valla bir bak istersen sayfaya. Kim kime yazıyor Hepinizin bir telaşı bir sorunu var. Bir şey olunca toplanabiliyorsak toplanıyoruz işte. Malesef kimsenin hayatı 4 4lük değilki yazma durumumuz bile olamıyorIyiyimm kuzum is güc kızçeyle uğraşıyorum peşindeyim hep
Sen nasılsın bebeğim
Ben yazmasam kimse bana yazacağı yok küstüm artıkdemekki ben bos insanmısım
Aynen aynen kız aman karışmaya gelmiyor arka planda farklı şeyler çıkıyor olan bize oluyorHee ben öyle gitmem yaa. Büyük konuşmayımda birkere gitmiştim ağzım yandı şimdi karışmıyom hiçbirşeye
Ayy çennn yine duygusala mı bağladınnnIyiyimm kuzum is güc kızçeyle uğraşıyorum peşindeyim hep
Sen nasılsın bebeğim
Ben yazmasam kimse bana yazacağı yok küstüm artıkdemekki ben bos insanmısım
Sorma biz atıyoruz kendimizi bir bakıyoruz ohoo işler başkaAynen aynen kız aman karışmaya gelmiyor arka planda farklı şeyler çıkıyor olan bize oluyorkontrole gittin mi toparlanmış mı rahim
Sende Haklısınn kuzumm herkes dağıldı zatenAllah iyilik versib canım. Valla bir bak istersen sayfaya. Kim kime yazıyor Hepinizin bir telaşı bir sorunu var. Bir şey olunca toplanabiliyorsak toplanıyoruz işte. Malesef kimsenin hayatı 4 4lük değilki yazma durumumuz bile olamıyor
Galibaa oyle oldumm niye bilmeyrummAyy çennn yine duygusala mı bağladınnn
Kimse yok ki herkesin bir derdi, telaşı var
Sorma canım. Nerde eski günler. İnşallah hepimiz feraha çıkıp eski neşemize kavuşuruzSende Haklısınn kuzumm herkes dağıldı zaten
Galibaa oyle oldumm niye bilmeyrumm
Aminn kuzum benimmSorma canım. Nerde eski günler. İnşallah hepimiz feraha çıkıp eski neşemize kavuşuruz
Ayy ben bunu unutmuşumm yaaa bide gittim uyelik etmistim2 gun sonra döndüm iyiki dönmüşüm hahaha gidermiş proYok kız gitmiyor ama belirli bir süre gelmeyince gidiyorsonra tabi tekrar istiyorsun geri teslim ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?