- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Seninki daha fenaymışben 5.30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki daha fenaymışben 5.30
16 senedir böyle hafta sonları hariçSeninki daha fenaymış
Allah yardimcin olsun işe gitmek icin sanirim demi ?16 senedir böyle hafta sonları hariç
evet ama alışıyorsun artık bi yerden sonra sen neden o kadar erken uyanıyosun?Allah yardimcin olsun işe gitmek icin sanirim demi ?
Benimkide iş için biraz daha bilerek erken kalkiyorum sabah namazini kilip kahvalti et,hazirlan çik diyene kadar zaman geçiyo işte.Ama mutluyum o sabahin güzelligini hissetmek ne kadar uykusuz bile olsam ıçim huzur doluyo sankievet ama alışıyorsun artık bi yerden sonra sen neden o kadar erken uyanıyosun?
birde ben hissedebilsem o sabahın güzelliğini keşke sabah namazını kıldığın için belki de o güzelliği hissediyosundur ☺Benimkide iş için biraz daha bilerek erken kalkiyorum sabah namazini kilip kahvalti et,hazirlan çik diyene kadar zaman geçiyo işte.Ama mutluyum o sabahin güzelligini hissetmek ne kadar uykusuz bile olsam ıçim huzur doluyo sanki
Duaya etiket yaptım yağmurcukAllah yardimcin olsun işe gitmek icin sanirim demi ?
Ne biliyim belkide.Ama bide bende yillarca duzensiz bir hayatin sonunda düzene girmek etkili oldu.Evde oturmak kabus gibi işe başlayinca nekadar uykusiz bile olsam zor gelmiyo her sabah hala 6 yil biticek işe giderken mutlu oluyorumbirde ben hissedebilsem o sabahın güzelliğini keşke sabah namazını kıldığın için belki de o güzelliği hissediyosundur ☺
Okuyorum bi yandan tamamen bitirip yazicam hemen az kaldi.Çok teşekkür ederim hatirlattigin için canim benim Rabbim kabul etsin insallah herkesin ne dilegi varsaDuaya etiket yaptım yağmurcuk
ay ne güzel. gerçi haklısın en azından bi işimiz var şükürler olsun. ben sadece böyle 8 de falan kalksam daha mutlu olurum diye düşünüyorumNe biliyim belkide.Ama bide bende yillarca duzensiz bir hayatin sonunda düzene girmek etkili oldu.Evde oturmak kabus gibi işe başlayinca nekadar uykusiz bile olsam zor gelmiyo her sabah hala 6 yil biticek işe giderken mutlu oluyorum
ay ne güzel. gerçi haklısın en azından bi işimiz var şükürler olsun. ben sadece böyle 8 de falan kalksam daha mutlu olurum diye düşünüyorum
ayy nerdee o kadar suratsız oluyorum ki sabahları şükretmeyi bilmek lazım her zaman. öyle düşününce mutlu olabilir her insan benceÇok şükür gerçekten Rabbim daim eylesin insallahsende haklisin belki 8 de uyanmak seni rahatlar ama bişey yap kendin için kendin için uyandigini düsün belki daha mutlu uyanirsin,kendini daha iyi hissedersin
Aynen öyle Allah sana da sabahlari mutlu,huzurlu güler yüzle uyanmayi nasip etsin inşallahayy nerdee o kadar suratsız oluyorum ki sabahları şükretmeyi bilmek lazım her zaman. öyle düşününce mutlu olabilir her insan bence
amiiiin çok teşekkür ederimAynen öyle Allah sana da sabahlari mutlu,huzurlu güler yüzle uyanmayi nasip etsin inşallah
Rica ederim gönlünüze göre olsun herşeyamiiiin çok teşekkür ederim
teşekkür ederim sizin de öyle olsun inşallaaahRica ederim gönlünüze göre olsun herşey
Oyy yirim seni kız bende çok özledim hafta sonu çok bakamadım ya sanki aylar olmuş gibi hissettimSağolasın kurabiyem ne bulursam yiyorum
Sen nasılsın
Ben seni çoh özledim
Aynen yaa ben topikleri kaybediyorum sonra seni yanlış yere etiket yaparım diye ama aklımdaydın sanki çok uzun zaman olmuş gibiOyy yirim seni kız bende çok özledim hafta sonu çok bakamadım ya sanki aylar olmuş gibi hissettim
Evet çok topik olunca benim kafa şöyle oluyor o yüzden genelde tek yerde takılıyorum. Nasıl oldun biraz dha iyi misin bakalımAynen yaa ben topikleri kaybediyorum sonra seni yanlış yere etiket yaparım diye ama aklımdaydın sanki çok uzun zaman olmuş gibi
Amann işte ne gelen var ne giden sinirlerim bozuluyoEvet çok topik olunca benim kafa şöyle oluyor o yüzden genelde tek yerde takılıyorum. Nasıl oldun biraz dha iyi misin bakalım