Hiç korkmaa korkarsan daha cok gerilirsin ve hiç bitmez zannedersinnHeyecanli gergin korkmus
Oy Oy maşallah büyüyor rabbim sağlıkla büyüsünBende aynı kıza mama veriyodum elimden aldığı kaşığı yalayyy
Normal kuzum yani bi sikinti olmazsa Allahin izniyleHiç korkmaa korkarsan daha cok gerilirsin ve hiç bitmez zannedersinn
Normal doğummu
Ne guzell 2 günde turp gibi olursunnNormal kuzum yani bi sikinti olmazsa Allahin izniyle
Amin paremm canim benimmOy Oy maşallah büyüyor rabbim sağlıkla büyüsün
Benim Kizkardesimle aynısınız mabellam rabbim ikinizinde yardımcısı olsunNormal kuzum yani bi sikinti olmazsa Allahin izniyle
Hahahahaha sana tünaydın balımöğlen oldu ama herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
neşen daim olsun parişimmmHahahahaha sana tünaydın balım⚘❣ 🏵
Kucuk geliyor sonunda desene, hayirla kolaylıkla gelsin kucuk 28mnNormal kuzum yani bi sikinti olmazsa Allahin izniyle
Seninde beraber olsun neşen gül yüzün tatlı dilinneşen daim olsun parişimmm
Ahh insaAllah kolay saglikli bi dogum olur kuzu cumlesine kolayliklar versin RabbimNe guzell 2 günde turp gibi olursunn
İnsaAllah kuzum ay sonuna bekliyoruz insaAllahKucuk geliyor sonunda desene, hayirla kolaylıkla gelsin kucuk 28mn
canımın içiSeninde beraber olsun neşen gül yüzün tatlı dilin
❣❤🏵
SAbahın köründe gelir yazardınn minnosluktan çıktınöğlen oldu ama herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hapşurduğun gibi anında doktorun kucagına atlasın bebe aminAhh insaAllah kolay saglikli bi dogum olur kuzu cumlesine kolayliklar versin Rabbim
çalışıyorum kuzum o kadar yoğun ki gelen giden eksik olmuyor telefonlar susmuyor sürekli başımızda müdür eski işim gibi değil sabahta kociyle uğraşıyorum hazırlan çık diyene kadar inan hiççççç zamanım yok kk ya girebilirsem öpüp başına koy beniSAbahın köründe gelir yazardınn minnosluktan çıktın
SAbahın köründe gelir yazardınn minnosluktan çıktın
Hiç bir şey nefesin sıcaklığı olmaz salisimKalorifer var soba var sıcacık@MssPARE
nasıl dua buHapşurduğun gibi anında doktorun kucagına atlasın bebe amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?