- 27 Mart 2019
- 29.741
- 108.385
- 598
Bu nasıl dua kızHapşurduğun gibi anında doktorun kucagına atlasın bebe amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl dua kızHapşurduğun gibi anında doktorun kucagına atlasın bebe amin
Bulursun kıymetler cikar . Kriterlerini de yaz.Hiç bir şey nefesin sıcaklığı olmaz salisim
Konu açıcam her iki güne konu açanlar gibi goca da goca diye
Hahahha konu açsam.valla salis beni çiğ çiğ yerlerBulursun kıymetler cikar . Kriterlerini de yaz.
Kolaylık olsun diye bu benim duam hahahahaha herkesede söylerik bunuBu nasıl dua kız
Meşhur duam kuzum kolaylik oslun diye oyle ederim hapşurursun hemen çiksın ordan diyenasıl dua bu
Oovvvv hic boş degilsinçalışıyorum kuzum o kadar yoğun ki gelen giden eksik olmuyor telefonlar susmuyor sürekli başımızda müdür eski işim gibi değil sabahta kociyle uğraşıyorum hazırlan çık diyene kadar inan hiççççç zamanım yok kk ya girebilirsem öpüp başına koy beni
AminnnnHapşurduğun gibi anında doktorun kucagına atlasın bebe amin
değilim canım boşsam bir kahve içiyorum o kadarcık vakit buluyorumOovvvv hic boş degilsin
Eskisi gibi insan özlüyo yav sen niye evlendindeğilim canım boşsam bir kahve içiyorum o kadarcık vakit buluyorum
Evlendim kötü ettim dimiEskisi gibi insan özlüyo yav sen niye evlendin
Iyiydi buralarr yafffff ben tutturdum evlen git napcan anann eviiEvlendim kötü ettim dimi
Rabbim onuda hayırlı bi kısmet açsın 2023 yılında anında nikaha bassınnn amin amin amiiiinnnnnnDarısı MssPARE ye cok amin
Canım kuzucumm
Ccuuukk ozlediiimmm cuukkkkCanım kuzucumm
Bendee kuzu az yazıp çıkmak zorundayimCcuuukk ozlediiimmm cuukkkk
Şimdii uyandım günaydınınnnnnn kuzummmTiniminimavihanim uyuyonmu leenn
Aşklarunn gülüüBirtanem