Bana da öyle dediler zaten risk taşımıyor falan dediler ama risk taşımıyorsa meden hiç ilerisini görmedim bebeklerimdeBen özele gitmiştim cnm araştırma hastanesinde randevu alman gerekiyor heralde tam bilmiyorum heterozigot olması çok risk tasimiyor ama siz yinede bir görüş cnm perinatolog ile
Benim en fazla 14 haftaya kadar geliyordu cnm hiç bir dr da pıhtılaşma dan suphelenmedi sağlıksız gebelik dediler durdular onun için perinatolog ile mutlaka görüşBana da öyle dediler zaten risk taşımıyor falan dediler ama risk taşımıyorsa meden hiç ilerisini görmedim bebeklerimde
Öyle yapıcam birde düşükler üst üste olunca çok kötü oluyorBenim en fazla 14 haftaya kadar geliyordu cnm hiç bir dr da pıhtılaşma dan suphelenmedi sağlıksız gebelik dediler durdular onun için perinatolog ile mutlaka görüş
Evett maalesef yıpratıcı bir süreçÖyle yapıcam birde düşükler üst üste olunca çok kötü oluyor
Hamd olsun canım sen nasılsınnoruyonuzzzzzzz bebitolarrrrrrrrr nasil gidiyor hersey yolundadr inshaAllah... yogunluktan birturlu giremedimmm ara vermesem daha da gelemezdim
@tiniminimavihaniimLna16 Jou MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye bir mucizee @Tweety Bird @Mavis40 Fatmazell D u t @Ballikabak ASSOSyal @Bal0ncuk coconatt @Hogwartss
Evett mucizemmmm Linoşşşşş döndü artıkkkkkKoşun koşunnnnnnnnLna16 gelmişşşşşşşş
MssPARE
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Tiniminimavihanim
coconatt
Jou
Fatmazell
D u t
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
karamel Latte
Meral01
Evett mucizemmmm Linoşşşşş döndü artıkkkkk
OllleyyyyyyyyyBende bir müjde vereyimmm o halde
Türkiye için geri sayım başladıı belirsizliklerim geçiyor Allahın izniyle güzel başlagıçlara adımlar atacağım dostlarr
Ahh çılgın mucizemmmm bende böyle odadan odaya koşturdummmOllleyyyyyyyyy
Kocana söylee eve int alsınnBende bir güzel haber vereyim benden kurtuluyonuz
Netim yetmiyor kızlar anlamıyorum durduğu yerde sömürüyor
O yüzden eskisi gibi sık giremiyorum
Hiç bir mok yapamıyorum
Ara sıra uğrarım
Koşun koşunnnnnnnnLna16 gelmişşşşşşşş
MssPARE
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Tiniminimavihanim
coconatt
Jou
Fatmazell
D u t
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
karamel Latte
Meral01
Zalimmmm felekkkk zalimm internet sen benim kurabiyemi mi buldunnnn her söylee bizeeBende bir güzel haber vereyim benden kurtuluyonuz
Netim yetmiyor kızlar anlamıyorum durduğu yerde sömürüyor
O yüzden eskisi gibi sık giremiyorum
Hiç bir mok yapamıyorum
Ara sıra uğrarım
Bende bir müjde vereyimmm o halde
Türkiye için geri sayım başladıı belirsizliklerim geçiyor Allahın izniyle güzel başlagıçlara adımlar atacağım dostlarr
Vallahaa en çok sevindiğim den birtaneside buO zaman dans danss kuzucummm aynı sabahlara uyanacağızzz
Yetişemiyom anacımm wallaVallahaa en çok sevindiğim den birtaneside bu
Heheheehehhee herşey güzell olcaaakkkkYetişemiyom anacımm wallaYıldımm ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?