- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.604
- 548
Hayırlı cumalar parişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar parişim
Bizde hep eski diziler yeşilcamEvet canım çok güzel akşam uyumafan izliyoruz
Amiiinnnn bitanecim hayırlı cumalarEki Görüntüle 3187297
Hayırlı Sabahlar Hayırlı Cumalar Dostlar
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt
@Jou
@D U T
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
M MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Bal0ncuk
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
Amiiinnnnn kuzucumm Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar bitanemEki Görüntüle 3187297
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt
@Jou
@D U T
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
M MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Bal0ncuk
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
Allah bilirDaha çok mu
Hayırlı Cumalar ballluuummm
Lan çıkarma içimdeki kadırgalıyıBeni beni mucizeni nassı unutursun
Nassı galbin el verdi unutmaya
Hemide bana küsmüş
Ne demek küs olduğumu düşündüm
Ne sebeple uleynnnn
Ağğğğğğğğ
Herkes bana küsmüş niyeğğğ
Görünce ısırırım topla kendiniOlmaz tabi
Hayırlı cumalar can paremmmmm benim Allah’ım dualarımızı kabul etsin en tez vakitte aminnnn
Catlak-kurabiye hu kadın da öle didiydi bağaaaaHayırlı Cumalar ballluuummm
Lan çıkarma içimdeki kadırgalıyı
Anaa benden başka kim küsmüş sana yerim seni mucize unutulur mu heç
Görünce ısırırım topla kendini
Yok cınım değilim ama arada çıkabilir, yerinde durmasına garanti vermiyorum Catlak-kurabiye tam bir peri kız aaa
Hayırlı Cumalar ballluuummm
Lan çıkarma içimdeki kadırgalıyı
Anaa benden başka kim küsmüş sana yerim seni mucize unutulur mu heç
Görünce ısırırım topla kendini
Eki Görüntüle 3187297
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
coconatt
@Jou
@D U T
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
M MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Bal0ncuk
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
Yok cınım değilim ama arada çıkabilir, yerinde durmasına garanti vermiyorum Catlak-kurabiye tam bir peri kız aaa
Günaydın canom ❣❣❤Alıntılara ekledim dönemedim ballar
Cumartesi sabahından günaydın herkese
Tahlil hakkında hiç fikrim yok canım ama bulunduğun ilde perinatoloji varsa oraya git derim. En azından düşüklerin nedeni araştırılırKızlar mrhaba çok kötü dönemlerden geçtim tam dört düşüğüm oldu biri dış gebelik biri kese görmeden düşük biri kese gözüktükten sonra kanama başladı şimdi adetimin üzerinden bir hafta geçti ben testle hamile olduğumu öğrendim hemen doktor randevusu aldım ama bu gün yine kanamam başladı kan pıhtılaşma da tuttum onda da doktor önemli bir durum yok dedi ne yapıcağımı şaşırdım lütfen bana bir akıl verin
Riskli gebelik takibi yaptırıcam senin dediğin gibiTahlil hakkında hiç fikrim yok canım ama bulunduğun ilde perinatoloji varsa oraya git derim. En azından düşüklerin nedeni araştırılır
Geçmiş olsun benimde aynı sebepten bebek kayiplarim var 3 gende pıhtılaşma var bende de sizin tek gende görünüyor siz perinatolog ile görüşün k.dogum dr lari bu konuda çok yeterli olamiyorlarKızlar mrhaba çok kötü dönemlerden geçtim tam dört düşüğüm oldu biri dış gebelik biri kese görmeden düşük biri kese gözüktükten sonra kanama başladı şimdi adetimin üzerinden bir hafta geçti ben testle hamile olduğumu öğrendim hemen doktor randevusu aldım ama bu gün yine kanamam başladı kan pıhtılaşma da tuttum onda da doktor önemli bir durum yok dedi ne yapıcağımı şaşırdım lütfen bana bir akıl verin
Araştıtma hastanelerindeki perinatologla nasıl görüşebilirim yada nasıl randevu alabilirim 4 kaybım var daha kalp sesini duymadan 5.6 hafta arası şidetli kanamam başlıyor sonra sağlıksız gebelik diyim gönderiyorlarGeçmiş olsun benimde aynı sebepten bebek kayiplarim var 3 gende pıhtılaşma var bende de sizin tek gende görünüyor siz perinatolog ile görüşün k.dogum dr lari bu konuda çok yeterli olamiyorlar
Ben özele gitmiştim cnm araştırma hastanesinde randevu alman gerekiyor heralde tam bilmiyorum heterozigot olması çok risk tasimiyor ama siz yinede bir görüş cnm perinatolog ileAraştıtma hastanelerindeki perinatologla nasıl görüşebilirim yada nasıl randevu alabilirim 4 kaybım var daha kalp sesini duymadan 5.6 hafta arası şidetli kanamam başlıyor sonra sağlıksız gebelik diyim gönderiyorlar