• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben özele gitmiştim cnm araştırma hastanesinde randevu alman gerekiyor heralde tam bilmiyorum heterozigot olması çok risk tasimiyor ama siz yinede bir görüş cnm perinatolog ile
Bana da öyle dediler zaten risk taşımıyor falan dediler ama risk taşımıyorsa meden hiç ilerisini görmedim bebeklerimde😔😔

Bana da öyle dediler zaten risk taşımıyor falan dediler ama risk taşımıyorsa meden hiç ilerisini görmedim bebeklerimde😔😔
Benim en fazla 14 haftaya kadar geliyordu cnm hiç bir dr da pıhtılaşma dan suphelenmedi sağlıksız gebelik dediler durdular onun için perinatolog ile mutlaka görüş

Benim en fazla 14 haftaya kadar geliyordu cnm hiç bir dr da pıhtılaşma dan suphelenmedi sağlıksız gebelik dediler durdular onun için perinatolog ile mutlaka görüş
Öyle yapıcam birde düşükler üst üste olunca çok kötü oluyor 😔

Evett mucizemmmm Linoşşşşş döndü artıkkkkk😍😍♥️♥️🥰🥰

Bende bir müjde vereyimmm o halde 😍
Türkiye için geri sayım başladıı belirsizliklerim geçiyor Allahın izniyle güzel başlagıçlara adımlar atacağım dostlarr :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Ollleyyyyyyyyy

kermit-the-frog-dance.gif

Bende bir güzel haber vereyim benden kurtuluyonuz😅😅🤪🤪
Netim yetmiyor kızlar anlamıyorum durduğu yerde sömürüyor 🥺😒
O yüzden eskisi gibi sık giremiyorum
Hiç bir mok yapamıyorum 😒
Ara sıra uğrarım :KK14: :cry::cry::cry:
Zalimmmm felekkkk zalimm internet sen benim kurabiyemi mi buldunnnn her söylee bizee:KK61::KK61::KK1::KK1:

Back