- 12 Mart 2020
- 9.741
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.789
- 298
Sen bana ne zaman küstünLa en son ben sana tüstüydüm. Sen ne ara bana tüstün
Tüstünü tütsülerim haa
Senin saçını başını yolarım haaaa
Bilesinnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bana ne zaman küstünLa en son ben sana tüstüydüm. Sen ne ara bana tüstün
Tüstünü tütsülerim haa
BebebğimmmmMinnosprenses minnoşum gel buraya
Bi ara öyle tüsmüştüm işteSen bana ne zaman küstün
Bilesinnnnn
Sen bana ne zaman küstün
Bilesinnnnn
Kızzz bilesin yazıyom giflere şu replikler çıkar mı diye iki oğlan öpüşüyü
Bilesinnnnnnn
çıkmıyor bende denedimKızzz bilesin yazıyom giflere şu replikler çıkar mı diye iki oğlan öpüşüyü
Hahha bitmeyen lohusa sendromu yapmışlar diye dolanırızSonra birde lohusa sendromları olur artık ne kadar sürer bilinmez
Hunileri takarız kafaya artıkHahha bitmeyen lohusa sendromu yapmışlar diye dolanırız
Çok büyük eksik böyle replikler heba olmamalıçıkmıyor bende denedim
Kafamıza mı takarız yoksa onlara mı bilmiyorum geçen diyorum erkekler ana olsa bir saat zor dayanırmjş diyeHunileri takarız kafaya artık
hemen yapılmalı kim ilgileniyor bunulaaaaaÇok büyük eksik böyle replikler heba olmamalı
Pinterestte yalı çapkını bilesin yazdım sütlü tatlı tarifleri çıktı hayır ne alaka yani hiç bir bağlantı kuramadığım gibi bide canım tatlı çekti iyi mihemen yapılmalı kim ilgileniyor bunulaaaaa
Aman onlar hiçbirşeye dayanaamazlar analığa nasıl dayansınlar kurabiyem müberekler porselenden sankiKafamıza mı takarız yoksa onlara mı bilmiyorum geçen diyorum erkekler ana olsa bir saat zor dayanırmjş diye
Elmas elmas onlarAman onlar hiçbirşeye dayanaamazlar analığa nasıl dayansınlar kurabiyem müberekler porselenden sanki
AHHAHHA benimde çekiyor ama yapan yok işe başladım öyle saldım ki kurbik eskiden evde bir düzen vardı şimdi yokPinterestte yalı çapkını bilesin yazdım sütlü tatlı tarifleri çıktı hayır ne alaka yani hiç bir bağlantı kuramadığım gibi bide canım tatlı çekti iyi mi
Zaten sinirliyim 3 4 gündür konuşmuyoruz. Haftasonu tartıştık. Sendromamı girdin naptın dedim bana sende menepoza girmişsin dediElmas elmas onlar
E ben dedim sana boşver bu günleri çok arıycan dedim ohh kebapları tatlıları löp löp atıyordun,AHHAHHA benimde çekiyor ama yapan yok işe başladım öyle saldım ki kurbik eskiden evde bir düzen vardı şimdi yok
Hahahhaha ya perim alemsiniz hahaZaten sinirliyim 3 4 gündür konuşmuyoruz. Haftasonu tartıştık. Sendromamı girdin naptın dedim bana sende menepoza girmişsin dedi
Ahahahah sıkıntıdan yapıyordum benE ben dedim sana boşver bu günleri çok arıycan dedim ohh kebapları tatlıları löp löp atıyordun,