- 12 Mart 2020
- 9.741
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.789
- 298
Mutlu güzeli sağlık yıllar bebeğim
Sağlıklı sıhhatli huzurlu afiyetli bol bereketli bir yıl geçirmemiz dileğiyle mutlu yıllar
Sağlıklı huzurlu mutlu sevgi dolu hayırlı yıllarımız olsunnn canlarımmmmm
Aminnn kuzum Aminnn inşallahSağlıklı huzurlu mutlu sevgi dolu hayırlı yıllarımız olsunnn canlarımmmmmCanım Meralımm bu yıl hepimizz için işte benim yılım dediğimiz bir 2023 olur.
Mutlu güzeli sağlık yıllar bebeğim❤❣
Canım parem hep beraber nice yıllaraInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsunsımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Dualarla birleştirdi Rabbim bir arkadaşlık kurduk yolumuz hep güzel olsunbenim için çok özelsiniz iyiki varsınız aşkoşkoşkolarim❣❤❣❤❣❤❣❣❤❣ bal peteklerim fıstıklı lokumlarım ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ fındık lahmacunlarim
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Amin paremInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsunsımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Dualarla birleştirdi Rabbim bir arkadaşlık kurduk yolumuz hep güzel olsunbenim için çok özelsiniz iyiki varsınız aşkoşkoşkolarim❣❤❣❤❣❤❣❣❤❣ bal peteklerim fıstıklı lokumlarım ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ fındık lahmacunlarim
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Hep beraber nice yıllara inşallah canımInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsunsımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Canım parişkooommmm seni yirimmmm, çok teşekkür ederim cansinInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsunsımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Sağlık huzur mutluluk para bereket versin rabbimmInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsunsımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Aminn parisim mmInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsunsımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Nice saglikli guzel mutlu senelere insaAllah kuzumInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsunsımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Efkarını yirimmmmmmGünaydın baltanem cantanemm nurtanemmmmmmSakın ha bunlardan birini nick yapayım deme
Perişime teşekkür ediyorummmmm dinledimmmm efkar bastı biraz
Seneye dinlicem zakkum hahha çok manidar olduZakkum. Dinle
Inşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsunsımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Amin bitanem aminAminnn canlar inşallah yeni yılda her şey gönlünüzce olsunsağlık mutluluk huzur aşk sevgi paraaa kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasibi olsun
Aminnnn bitanemAminnn canlar inşallah yeni yılda her şey gönlünüzce olsunsağlık mutluluk huzur aşk sevgi paraaa kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?