- 27 Mart 2019
- 30.134
- 110.526
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Catlak-kurabiye
Buda benden olsun kurabiyem ama tüm arkadaşlarıma benden olsunda ben etiket beceremıyorum sen yapıştırsana altına şunun
Can perimPare hanım![]()
12 ziyaretçi oldu paremmmŞuan altta 5 üye 8 ziyaretçi diyor bu saatte kimsiniz looooooo![]()
Ohhhhhh ellerine sağlık balım ❤❤❤Hemen açıyorummmmm kurabiyemmm pilav yapıyorum bir yandan tempo tutuyorummmm![]()
Dinlemedim onu netim yenilensin bakim bakalım,Ya bende öyleyim ama hele bu ara melek mossodan sabahcı kahvesine taktım. Ne zaman bıkcam bakalım![]()
Catlak-kurabiye
Buda benden olsun kurabiyem ama tüm arkadaşlarıma benden olsunda ben etiket beceremıyorum sen yapıştırsana altına şunun
Terbiyesizlik yapmaa![]()
Hahha bak terbiyesiz de oldum ah pariş ne kötü biriyim benHep böyle masum ol yaramazlik yapıp çıkıntı olma![]()
Kelin ilacı olsa başına sürermiş kız al bak yanlış kremi sürdüm iyice kel kaldımBana da el at kız değişelim nicki![]()
ÇooookkkkHahha bak terbiyesiz de oldum ah pariş ne kötü biriyim ben![]()
Afiyet olsun çiçemmmmmHemen açıyorummmmm kurabiyemmm pilav yapıyorum bir yandan tempo tutuyorummmm![]()
Oturmuş kek kalıbının dtüne girmesini bekliyorumdurr![]()
yapar Valla
Bu şarkı perimden sizlere armağannnn
Günaydın n n n n n
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Jou
D u t
bir mucizee
Tiniminimavihanim
Saliha40
Noisy Girl