- 12 Mart 2020
- 9.741
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.789
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu güzeli sağlık yıllar bebeğim ❤❣
Sağlıklı sıhhatli huzurlu afiyetli bol bereketli bir yıl geçirmemiz dileğiyle mutlu yıllar canlar
Sağlıklı huzurlu mutlu sevgi dolu hayırlı yıllarımız olsunnn canlarımmmmm Canım Meralımm bu yıl hepimizz için işte benim yılım dediğimiz bir 2023 olur.
Aminnn kuzum Aminnn inşallahSağlıklı huzurlu mutlu sevgi dolu hayırlı yıllarımız olsunnn canlarımmmmm Canım Meralımm bu yıl hepimizz için işte benim yılım dediğimiz bir 2023 olur.
Aminnn bitanem inşallahMutlu güzeli sağlık yıllar bebeğim ❤❣
İnşallah kuzumBebişim gelsin
Canım parem hep beraber nice yıllaraInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsun sımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Dualarla birleştirdi Rabbim bir arkadaşlık kurduk yolumuz hep güzel olsun benim için çok özelsiniz iyiki varsınız aşkoşkoşkolarim❣❤❣❤❣❤❣❣❤❣ bal peteklerim fıstıklı lokumlarım❤❤❤❤❤ fındık lahmacunlarim
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Amin parem mutlu yıllarInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsun sımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Dualarla birleştirdi Rabbim bir arkadaşlık kurduk yolumuz hep güzel olsun benim için çok özelsiniz iyiki varsınız aşkoşkoşkolarim❣❤❣❤❣❤❣❣❤❣ bal peteklerim fıstıklı lokumlarım❤❤❤❤❤ fındık lahmacunlarim
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Hep beraber nice yıllara inşallah canımInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsun sımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Canım parişkooommmm seni yirimmmm, çok teşekkür ederim cansin mutlu güzel sağlıklı yıllar inş hepimizeeInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsun sımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Sağlık huzur mutluluk para bereket versin rabbimmInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsun sımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Aminn parisim mmInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsun sımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Nice saglikli guzel mutlu senelere insaAllah kuzumInşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsun sımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Efkarını yirimmmmmmGünaydın baltanem cantanemm nurtanemmmmmm Sakın ha bunlardan birini nick yapayım deme
Perişime teşekkür ediyorummmmm dinledimmmm efkar bastı biraz
Seneye dinlicem zakkum hahha çok manidar olduZakkum. Dinle
Inşallah yeni yılda sağlıklı huzurlu mutluluk dolu günlerimiz olsun sımsıcak sohbetlerimiz olsun dostluğumuz daha artsın hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 3184963
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cemoos
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
Black Light
Queen Teyze
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Amin bitanem aminAminnn canlar inşallah yeni yılda her şey gönlünüzce olsun sağlık mutluluk huzur aşk sevgi paraaa kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasibi olsun
Aminnnn bitanemAminnn canlar inşallah yeni yılda her şey gönlünüzce olsun sağlık mutluluk huzur aşk sevgi paraaa kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasibi olsun