Anam bu ne oy oy bakışına bakın hele
Bitanede daha var erkek kardesi paremmAnam bu ne oy oy bakışına bakın hele
Tam.ptenses olmuş tam sevmelik❣❣❣❣❣❣
Aaaa prenste var ha ne güzel kardeşler ayrılmamışBitanede daha var erkek kardesi paremm
Yok kuzum yaa kıyamıyorum isteyen çok da anneleri hâlâ arada emziriyorAaaa prenste var ha ne güzel kardeşler ayrılmamış❣❣
Aman tam bir aile haYok kuzum yaa kıyamıyorum isteyen çok da anneleri hâlâ arada emziriyor
Babalari firariii parisimmAman tam bir aile hababaları nerde bakalım pis getir erkegin kedisi de insani da aynı
Oyyyyy kuzummm nasıl büyümüş yaaaa,çok tatli
Yaaaa asaletini yerim senin bebe
Oyyyyy kuzummm nasıl büyümüş yaaaa,çok tatliyirim yirim yirim, yogururum ısırırım kedilere hic dayanamıyorum kuzuuuu yerime mincikla
Ayyyy çıldırıyorum gidi altından öperken kuzuminciklarim senin yerine kuzum
Ayyyy çıldırıyorum gidi altından öperken kuzu
Tansiyonum düştüooo bayiliyorlar gidilarindan opturmeye bebeğim bunlar
Tansiyonum düştü
Aslında çok iyi arkadaş oluyor insana çok iyi geliyorlar eşim ilk zamanlar pek istememisti annelerini sahiplendigimde şimdi ben daha çok düşkün bu kadar seviyorsun varmı seninÖyle bi aşk benim ki
Yok canım, evim hiç uygun değil. Eşimde evde istemezAslında çok iyi arkadaş oluyor insana çok iyi geliyorlar eşim ilk zamanlar pek istememisti annelerini sahiplendigimde şimdi ben daha çok düşkün bu kadar seviyorsun varmı senin
Kukiş ne gıııNasıl kurabiyem kukişmi olsamyada pembe kukiş
NinnisuSulu bir şey yaparsan Kurbik döverim seni
Zaten döncem ama şimdi siz böyle dedikçe Bi başka çılgınlık yapasım geliyorPuhahahhahh
Tarif isterler sonra
Eski çatlak kurabiye yapsın yoksa fena tepki alıcakCatlak-kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?