- 12 Mart 2020
- 9.741
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.789
- 298
Aynen öyleeSulu bir şey yaparsan Kurbik döverim seni
Geçmiş olsun kuzum sen iyi ol da bi gün geç oluversinÖyle yapıyorum mucizem birde grip oldum aksilik gibi normalde 2sindeydi hastayım diye 1 gün erteledi doktor
Sağolasın canım benimGeçmiş olsun kuzum sen iyi ol da bi gün geç oluversin
PuhahahhahhAgahaahah parişim kukişler keklimi
Eski çatlak kurabiye yapsın yoksa fena tepki alıcakAynen öylee
Hani dizilerde ilk kadro tutulur sonra karakterlerin bazıları değiştirilir de dizi bütünlüğü bozulur ya onun gibi ilk alıştığımız neyse sonra değiştirince eğreti oluyo Hakkaten
Yanı sorun oldu hepimize eski haline dönsünValla ben korktum
Ben hiç bişey yapmıyorum kuzum bekliyorum şimdilik Bi tedavi düşünmüyorumSağolasın canım benimsen napıyosun canım düşünüyormusun tedavi falan bayadır görüşmedik
Ahahah ay aman uzak olayımPuhahahhahh
Tarif isterler sonra
Eski çatlak kurabiye yapsın yoksa fena tepki alıcakCatlak-kurabiye
Hamile kalabiliyorsunncanım güzel bir haber bekliyorum ben sendenBen hiç bişey yapmıyorum kuzum bekliyorum şimdilik Bi tedavi düşünmüyorum
Allah seni napmasin yaaakl8ba ne geliyoYalnış anlaşılmaya çok müsait değilmi sosyalim
Maşallah, Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah canım benimNasipse 3ünde canım
Kukis aslında bir isim ama başka şeyde akla geliyorAllah seni napmasin yaaakl8ba ne geliyohiç düşünmemiştim
İnşallah sosyalimMaşallah, Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah canım benim
Sapşik yaa boşver onuKukis aslında bir isim ama başka şeyde akla geliyor
Artık kalamıyorum kiHamile kalabiliyorsunncanım güzel bir haber bekliyorum ben senden
İyiyim kuzum şükür, evde vakit geçiyor. Sen nasılsın çok geçmiş olsun, heyecan panik stres yapma
Napıyosun sosyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?