- 12 Mart 2020
- 9.741
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.789
- 298
Dondurma verem yeterince yırtıcı olur muYırtıcılara aktifim yavrum
Ekran aldim yapacam nasi olursa . Sen yeterki cesit cesit tarifleri verKuzum istersen yaparsın yap gitsin
AbovvvDondurma verem yeterince yırtıcı olur mu �
SürecekmiyizO kaaaa yedi yedi de bak gene boşa sürmüş yaaff
Ocakta beni bekle yavrucuummEkran aldim yapacam nasi olursa . Sen yeterki cesit cesit tarifleri ver
Harikaaa, beklicemOcakta beni bekle yavrucuumm
Yeni mamalar geliyoorrHarikaaa, beklicem
Geçen denedim ama sadece cookieyi başkası almış kurabiyem ya kurtulamıyorum
Keşke mucizem
İleti geri,Sürecekmiyiz
Dondurma verem yeterince yırtıcı olur mu
Vites atışına bağlıHızlı mı yavaş mi saatte kac km hız
Nerdesin sen kuzu yaaanoruyonuzzzzzzz bebitolarrrrrrrrr nasil gidiyor hersey yolundadr inshaAllah... yogunluktan birturlu giremedimmm ara vermesem daha da gelemezdim
@tiniminimavihaniim @Lna16 @JouMssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye bir mucizee @Tweety Bird @Mavis40 @Fatmazell D u t @Ballikabak ASSOSyal @Bal0ncuk @coconatt @Hogwartss
Ooo faslı bacum gı nerelerdesin gı sennnnoruyonuzzzzzzz bebitolarrrrrrrrr nasil gidiyor hersey yolundadr inshaAllah... yogunluktan birturlu giremedimmm ara vermesem daha da gelemezdim
@tiniminimavihaniim @Lna16 @JouMssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye bir mucizee @Tweety Bird @Mavis40 @Fatmazell D u t @Ballikabak ASSOSyal @Bal0ncuk @coconatt @Hogwartss
iyiyim kuzum sen nasılsın
Abooo beddualara gellBi ses varmı meralim
Hadi ya tüh neyse aklına yeni nick gelene kadar devamkeGeçen denedim ama sadece cookieyi başkası almış kurabiyem ya kurtulamıyorum
Bugün daha iyiyim kuzum çok şükür
Kek kalıbı almıştım kargo da bir başkasına teslim etmiş kargo 3 gündür geri alamiyor kadin üstüne yatti vermiyorAbooo beddualara gell
Kızzz ne kekiii
Ne kalıbıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?