- 12 Mart 2020
- 9.742
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.789
- 298
Bitti yakasına nakış işledim kadın yeleğins döndüHııı hııııı hııııkocası güzel seniii yelek ne alemde bitmedi mi
Off mevsim geçişi tam hastalık dönemi inşallah şifalar olsun canımBen her sene bu aylarda oluyorum kurabiyem ya onun için bir alerji ilacım var onu sordum doktora içebilirsin dedi içtim. İnşallah toparlarım sabahta ıhlamur içtim
Hahahahaha kendin giy gitsinBitti yakasına nakış işledim kadın yeleğins döndüonları sökecem Bi moka benzemedi
Hahah yirim seni yaBitti yakasına nakış işledim kadın yeleğins döndüonları sökecem Bi moka benzemedi
Aynı şeyi demişizHahahahaha kendin giy gitsinbenim batıklar bitti şimdi kız yigene başladım batık
İnşallah kurbişimOff mevsim geçişi tam hastalık dönemi inşallah şifalar olsun canım
Kurabiyemmmmmm nasılsın
Offf paremmmmmm beee çok güzeller emeğine sağlık
Teşekkür ederim balım sagolasinOfff paremmmmmm beee çok güzeller emeğine sağlık
Çok güzeller amaaa
Teşekkür ederim meryemcim uğraşıyorum vakit geçiyor ❣❣❣Çok güzeller amaaa
Ellerine sağlık paremmmm çok güzel olmus
En iyisiiiiTeşekkür ederim meryemcim uğraşıyorum vakit geçiyor ❣❣❣
İnşallah kuzum cok sağolYaa çok sevindim canımayy hadi inşallah sağlıkla tutunsun minik haşhaş transfer ne zaman canım
İnşallah canım benim amiinn o günleride görelimManyak karıı haftaiçi hergün ben de böyleyim
Yaaaa lattem mm çok sevindim inşallah sağlıkla sana da tutunur kucağına gelir bitanem
Penyezim teşekkür ederim ❣❣❣seninde ellerine sağlık emeğine sağlıkEllerine sağlık paremmmm çok güzel olmusbende severim örgüyü bir tek patik örmedim
Akşam resim atayım boyundan başladım bebe yeleği örüyorum
Günaydınnnnnnn kurabiyemmmm
Meralimmmmm günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?