- 19 Kasım 2020
- 22.039
- 48.131
- 548
Coouu görmeden öpim mmTabiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coouu görmeden öpim mmTabiii
Aynenn öyle oldu bugün hahahaha bide gece sık sık kalkınca salak gibi oluyorum sabahAlışıyorsun bebeyim Bi süre sonra kafanı yastıkta bırakıp öyle kalkıyorsun. Zombi gibi dolanıyırsun gözlerin bulanık görmeye başlıyor falan
Oranın güneşinide mi yemiş obur bulutlar dedim o kadar bakın çok kilo aldınız yiter daha yimen diye ama yokkkAntep de kar yağıyo
Bi de bayaaa gazlı heralde bu bulutlar salındıkça fırtına olayOranın güneşinide mi yemiş obur bulutlar dedim o kadar bakın çok kilo aldınız yiter daha yimen diye ama yokkk
NeeeeyyyyyyyAntep de kar yağıyo
He senNeeeeyyyyyyy
Geçen haftada burda gece yağmış kociş suya kalkarken görmüş
Yalnızzz dutçummmm profilin cok güzel yaa bayıldımm
Kim kudursun kızzz benmii
Öffff kurbişşşHe kız onlarda çok yediriyor bildiğimiz fırın var bir iki öff bee oturunca löp löp gömüyoruz bak şimdi böyle kuru fasulye olacak öfff yanına fırından yeni çıkmış sıcak ekmek
Aynenn öyle oldu bugün hahahaha bide gece sık sık kalkınca salak gibi oluyorum sabah
Beni beni bihteriniii
Burada da aynı 1 haftadır güneşi göremiyoruzHani sabah ya hani güneişşşşşşş bulutlar güneşi yemiş üstüne pudra şekeri serpiştirmişler yarısı da buraya düşmüş pudra şekerlerinin
Öfff onu diyemeydinnÖffff kurbişşş
Yada fırından çıkınca hemen üstğne tereyağ ve toz biber
Hahah os*ruyorlar mıBi de bayaaa gazlı heralde bu bulutlar salındıkça fırtına olay
HeHahah os*ruyorlar mı
Burada da aynı 1 haftadır güneşi göremiyoruz
Sende sendeeeeBeni beni bihteriniii
Manyak karıı haftaiçi hergün ben de böyleyim
Yaaaa lattem mm çok sevindim inşallah sağlıkla sana da tutunur kucağına gelir bitanemMssPARE
@Bal0ncuk
@penyez83
Catlak-kurabiye
bir mucizee
Jou
Kızlaar günaydın herkesi etiketleyemedim unuttuklarım kusura bakmasın
Genetik ten haber geldi 1 embriyom sağlıklıymış
Güzel dualarınız için cok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun
2 gündür o kadar yogundum, yorgunluk ve migren neyse ki Annen evimde bu yorgunluk geçti.. güzel bir uykuyla senden naber canımBaner caneeeyy
Baner ney ya Allahmm naber yazmıştım yafrum