Ayy yaa kız sütün çekcek sus sus memelerimiz şişcekÖfff onu diyemeydinn
Köy evindesin soba yaniyor
Sabah kahvaltısında sıcacık ekmeğe sürmüşün tereyağınj cosss eriyo
İçine koy peyniri ver geri fırına erisin çıtır çıtır olsun ekmek de öfff
Vee pattislerrrsobanın fırınundan tek tek çıkarırsın ellerin yanar ama olsun sonunda aşk varrr
Aşk pattislerii
Öfff öff
Hahhaha günaydın çiçeğim... Günaydın tatlısım
Hafta sonu neden değilsin bakimmm Hee kocin mi var yanında sizi gidiler siziiiManyak karıı haftaiçi hergün ben de böyleyim
Yaaaa lattem mm çok sevindim inşallah sağlıkla sana da tutunur kucağına gelir bitanem
Hahaha benimki alıştı şişip şişip inmeyeAyy yaa kız sütün çekcek sus sus memelerimiz şişcek
Ohh anne evi rahatlığııı2 gündür o kadar yogundum, yorgunluk ve migren neyse ki Annen evimde bu yorgunluk geçti.. güzel bir uykuylasenden naber canım
Aynenn soğuk hava ama depresiften çık. Kalk kendine güzel bir kahve yap ya müzik aç ya da Kitap okuOhh anne evi rahatlığııı
Benimde ihtiyaxım var ama dışarısı soğuk çıkamıyorum öyle oturuyorum şu sıralar depresif poliiyanna moddu
Hahahah aynen çiçemm haftasonu koca var gelen giden oluyo öle işte ehehehHafta sonu neden değilsin bakimmm Hee kocin mi var yanında sizi gidiler siziii
AhahahHahaha benimki alıştı şişip şişip inmeye
Yaa geçmiş olsun canım benimAhahah
Tam transfer üstü şifayı kaptım kafam kalkmıyor
Hııı hııııı hııııHahahah aynen çiçemm haftasonu koca var gelen giden oluyo öle işte eheheh
Nasılsın bakem nörüyon
Ahh kahve iyi fikirAynenn soğuk hava ama depresiften çık. Kalk kendine güzel bir kahve yap ya müzik aç ya da Kitap oku
Geçmiş olsun kuzum ya aman dikkat et yavrum perimAhahah
Tam transfer üstü şifayı kaptım kafam kalkmıyor
Ben her sene bu aylarda oluyorum kurabiyem ya onun için bir alerji ilacım var onu sordum doktora içebilirsin dedi içtim. İnşallah toparlarım sabahta ıhlamur içtimYaa geçmiş olsun canım benimher şeyi içemezsin dikkat et
Ihlamura bak bakalım içilebilir mi
Sağolasın parem inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırımGeçmiş olsun kuzum ya aman dikkat et yavrum perim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?