- 16 Aralık 2019
- 20.561
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.442
- 598
- 32
Ben zabaaaağnan köründe kalktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yattıklarına sayAğlak şımarıkk büyüdükçe değişiyo anam bunlarr
Peki pekii alışık deelliimm gülooYattıklarına say
Yaa çok sevindim canım ayy hadi inşallah sağlıkla tutunsun minik haşhaş transfer ne zaman canımMssPARE
@Bal0ncuk
penyez83
Catlak-kurabiye
@bir mucizee
Jou
Kızlaar günaydın herkesi etiketleyemedim unuttuklarım kusura bakmasın
Genetik ten haber geldi 1 embriyom sağlıklıymış
Güzel dualarınız için cok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun
Oyy kıyamam doğdu doğalı benimki ağzıma edior tam düzeldi derken başka bir şey çıkıyorPeki pekii alışık deelliimm güloo
Dogrudurr ya cidden en zor uykusuzlukOyy kıyamam doğdu doğalı benimki ağzıma edior tam düzeldi derken başka bir şey çıkıyor
He kız onlarda çok yediriyor bildiğimiz fırın var bir iki öff bee oturunca löp löp gömüyoruz bak şimdi böyle kuru fasulye olacak öfff yanına fırından yeni çıkmış sıcak ekmekHep böyle dikkat edene çıkar ah çok güzel olur ev ekmeği ama ben çok yiyorum öyle olunca
Pazartesi sendromuhaftanın ilk günü halim aynı
Bana dimiiiBayılıyoruuuummmmmm
Tam böyleyim
Hahaha yalnız değilmişimAynı durumdayim modumu da nasıl biliyorsun
TabiiiBana dimiii
Ben zabaaaağnan köründe kalktım
Buyur balimmm
@Meryeemmm
Hani sabah ya hani güneişşşşşşş bulutlar güneşi yemiş üstüne pudra şekeri serpiştirmişler yarısı da buraya düşmüş pudra şekerlerinin
Alışıyorsun bebeyim Bi süre sonra kafanı yastıkta bırakıp öyle kalkıyorsun. Zombi gibi dolanıyırsun gözlerin bulanık görmeye başlıyor falanDogrudurr ya cidden en zor uykusuzluk
Baner caneeeyyBuyur balimmm