- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
Icimisim başım dönüyor dönüyor
pareee nörüyoonnn gündüz dualarda gece biralarda mı geziyonAaaa bugün cuma mi aaaa cidden mi
Anam ben cidden sarhoşum mmmm
bizde var hala yani anamgildeAy valla aynen öylebirde kocaman teyipler vardı. Hatırlarsın belki. Güzeldi ama o günler çok yaa dönmek isterdim o günlere
Ben her telden dinlerim yavru ceylan etiket edin dinler jiletlerim kendimi hahahahaHahah çünkü periş bu tür şarkıları sevmiyor dinlemiyorözellikle onu başa etiketledim arabeskçi yapcam
Oyy ısırsam geçer mi bakimhalan geldi mi
Dimi insan bi tırsıyor hahahzaten yanlış bozayı etiketlemişim
Ben hepinizi arabeskçi yapmaya niyetlendim haha yakında beni gözardı ediyormuşunuz,,
Bak ne güzel anılarını canlandırdjk Ohh miss,
Aa çalışıyormupareee nörüyoonnn gündüz dualarda gece biralarda mı geziyon
bizde var hala yani anamgilde
denemeyeli yıllar oldu ama bence çalışıyodurAa çalışıyormu
Hahha sisttt aramız da kalsınpareee nörüyoonnn gündüz dualarda gece biralarda mı geziyon
bizde var hala yani anamgilde
Yaaa canım cocom seni yirim, özledim seni
Bir nostalji yaparsın birgündenemeyeli yıllar oldu ama bence çalışıyodur
Ölmemiştir ilaçlardan sersemlemiştir gelir gelirhalam öldü
ahahah gördümarabesk güzeldir gençken çok takılırdım
hep platonik yaşardım zavallı ben
hele bu şarkıyı dinleyip dinleyip psikolojimi bozardım hey gidi hey
Ayy bilmez olur muyum bizde yoktu ama ablamda vardıAy valla aynen öylebirde kocaman teyipler vardı. Hatırlarsın belki. Güzeldi ama o günler çok yaa dönmek isterdim o günlere
Hahah dur kız biz arabeskle oyun havasını karıştırıp göbecikler atarız diyordukBen her telden dinlerim yavru ceylan etiket edin dinler jiletlerim kendimi hahahaha
BiziiiiYaaa canım cocom seni yirim, özledim senigünaydın bal
Ama bizYaaa canım cocom seni yirim, özledim senigünaydın bal
Birde kasetlerin içindeki o şeyler dağılır bozulurdu. Ortadaki yuvarlağa parmağı sokup döndüre döndüre düzeltirdikÖlmemiştir ilaçlardan sersemlemiştir gelir gelir
Hahha açtım dinliyorum şimdiheyt be eski günler bi başkaydı ya bu şarkıyı da çok dinlerdim kim bilir kimin için ağladık
Ayy bilmez olur muyum bizde yoktu ama ablamda vardıya bide kasetleri doldururduj tam sevdiğimiz şarkı çıkardı ya dj içine ederdi ya kısa kesip reklama geçerlerdi Zalımlar
Ama çok güzel yıllardı be
Hahah dur kız biz arabeskle oyun havasını karıştırıp göbecikler atarız diyorduk
OLmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz öyle şeyler yasakHahha sisttt aramız da kalsın
Kız ALLAH korusun şaka yapıyorumOLmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz öyle şeyler yasak
belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBir nostalji yaparsın birgün
Ölmemiştir ilaçlardan sersemlemiştir gelir gelir
Hahha açtım dinliyorum şimdiheyt be eski günler bi başkaydı ya bu şarkıyı da çok dinlerdim kim bilir kimin için ağladık
Ayy bilmez olur muyum bizde yoktu ama ablamda vardıya bide kasetleri doldururduj tam sevdiğimiz şarkı çıkardı ya dj içine ederdi ya kısa kesip reklama geçerlerdi Zalımlar
Ama çok güzel yıllardı be
Hahah dur kız biz arabeskle oyun havasını karıştırıp göbecikler atarız diyorduk
ohhh beee tamam çekme meliklerimiKız ALLAH korusun şaka yapıyorum
Deli
Hahha kopsun o meliklerohhh beee tamam çekme meliklerimi
Her daldan şarkı günü bugünGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Bu sarkilar bu türküler nedir yahuu gözümü actirdiniz bana
Fark ettim parecim bergeni görünceHer daldan şarkı günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?