Maalesef kuzum hep kendilerini hakli cikarma çabası içerisindeler Bingöl de iken 1 yıl geldi baktım izmiri bıraktılar bingölde dershaneye gonderdiler şimdi de burada yine bakarım sıkıntı değil ama sağlığım el vermiyor mucizem kirmak istemiyorum kendi anlayış gosterirmi acaba dıyorum yok bir de dün söyledim diye trip atıyor ne demek istedigimi anladı onun tribi çok ta umrumdaydi

Bazıları densiz olur düşüncesiz olur
Eşinin uygun dille demesi gerekiyor
Tam hizmet edilecek zaman yani

Bazıları densiz olur düşüncesiz olur
Eşinin uygun dille demesi gerekiyor
Tam hizmet edilecek zaman yani
Hiç sorma paremm birde otobüse biner msj atar ben yoldayim beni otogardan al abi diye bu kadar yüzsüz ben ışinın verdigi bir yangin var vücudumda evde şortla atletle geziyorum gun içinde bir kaç kez duş almam gerekiyor sabaha kadar evin içinde geziniyorum uykuya hasretim kendi evimde rahat edemiyorum bunaldım artık gelince gitmek istemiyor Kırşehir güzel değilmiş burada kalmak istiyormuş gitmeyeceğim dedi dün düşün

Tamam tutsun 1+1 ev kalsın
Eşin demeli bunu baktım demiyor sen alttan alttan de tabiki kal de iyi olur bide sana misafir gelir gideriz yakın bir ev bakalım de istemediğini belli et

Tamam tutsun 1+1 ev kalsın
Eşin demeli bunu baktım demiyor sen alttan alttan de tabiki kal de iyi olur bide sana misafir gelir gideriz yakın bir ev bakalım de istemediğini belli et
Öyle masraflı işe kim girişir bizim ev varken bedava yasamak varken parisimm bir de ihtiyac listesi yapar her geldiginde aldirir öyle gider böyle biri ev tutarmi

Off kuzum ya okudum yazdıklarını o ne yüzsüz ne düşüncesiz insanmış ya bide istekleri var beyfendinin tabiri caizse bu asalak gibi yapışmış abisinin yakasına evlense bile hala abiden geçinir böyleleri Ahh bu erkekler eşinin dur demesi lazım

Aynen kuzum ama maalesef keşke yapsa ama maalesef sinir olmamak elde değil

Öyle masraflı işe kim girişir bizim ev varken bedava yasamak varken parisimm bir de ihtiyac listesi yapar her geldiginde aldirir öyle gider böyle biri ev tutarmi
Ah kuzum yine de istemediğini belli et eşine söyle bunu yoksa iyice sizin oğlunuz olucak dengesiz

Ah kuzum yine de istemediğini belli et eşine söyle bunu yoksa iyice sizin oğlunuz olucak dengesiz
Geleceği dakika söylüyor eşim oncesinde soylese kabuletmeyecegimi çok iyi biliyor akşam konuşacağım paremm gondersin harçlığını ama sık sık çıkıp çıkıp gelmesin anasının babasının parasımi yok ama dershane donemini bizim uzerimize attılar okula basladi bizim üzerimize attilar şu durumdayken kimseyide çekemicem

İyiyim canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…