Aynen maşallah kazak işi zor ya aman bitmez sıkar adamınızı baş ediyorAynen canım terapi gibi oluyor. Seviyorum örgü işlerini yelek falan beceremiyorm ama düz şeyler yapabiliyorumhele mucikoya bak kazak örüyor ya heyt be
Bundan sona böleYok lee kocama yedi numara serisi eşliğinde yelek örüyorım
İyidir canm sen nasılsjn
Oh iyi iyi çok şükür
Bebemize iyi bak üşütme çocu anası kendine de iyi bak sütünü neym bol ver ha
Geçmiş olsun Duduş pekmez iç
Lo o etiket ne ben şok bok mok
Günaaaydın
Şırdan yemedim, en son yaptığımda şırdanı kaynanama göndermiştim. Kibe mumbar vs yerim ama ımmmmm canım çekti HeMinnosprenses ama sana yaparım şırdan tadına bakmadım
Günaydın minnoşummm yi guzum kebap yiiBumdan sonra kebap yicem
Tamam olurGünaydın minnoşummm yi guzum kebap yii
Olur da bir gün oralara gelirsek pariş falan hep beraber yeriz şırdanı
Good morningGoooddd morninnnggg tık tık arkadaşlarımm
Hee yelek cırcırlı olacak tabi uygun cırcır bulursamOooo kocana yelek mi örüyorsunnnn
Sağol kuzum senin de eline sağlıkOh eline sağlık bende batik örüyorum yeğenime
Sen de mi Leyla a a a aGoooddd morninnnggg tık tık arkadaşlarımm
Vayy baya havalı bir şey HeeHee yelek cırcırlı olacak tabi uygun cırcır bulursam
Sağol kuzum senin de eline sağlık
Tam olarak böyleyim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Naptınız ne dedi dr
altıma işedim.
Korkma sen gel bana sor bu ney diye. Haberim varsa aydınlatırım seni yoksam ikimizde höser otururuz
Evet canım bende o dönem yastıkta yatırdım genize akmasın diye daha rahat yatıyordu sıcaklık olayına gelince öksürüğü çok artmıştı benim oğlusun doktor sıcak iyi gelmez öksürük tutunca camı açın hava alsın soğuk uygulayın demişti gercekten de soğuk iyi geliyorduBizim nefese de bize de demişti canım. Hani genize akmasın diye mi burnu tıkanması diye mi bilmiyorum.Nefes0858
Oyle zatenn sicak ortamda iyi gelmez biz oyüzden kaloriferi kıstıkk odada dr a gitmeden 2 3 gün önceden beri yapıyoruzz sanırim ondan ilerlemedi iyi geldiiEvet canım bende o dönem yastıkta yatırdım genize akmasın diye daha rahat yatıyordu sıcaklık olayına gelince öksürüğü çok artmıştı benim oğlusun doktor sıcak iyi gelmez öksürük tutunca camı açın hava alsın soğuk uygulayın demişti gercekten de soğuk iyi geliyordu
Tekrar geçmiş olsunJou Canım
Günaydın canımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?