Hahahha doğru dedin lafı kodun mu oturucak dötünün üstüneEn iyi dayak yolu dil ile dovmektir unutma pare.
Rahat bıraktım zaten ne ederse etsin
Vallahaa üşüttüm beybimm hep terliyorum gecelerii emzirmekten bide okadar dikkat etmeme rağmen kaptımAhh kuzusuu senin kendine çok dikkat etmen lazımçok çabuk iyileşin inş,hiç kıyamam
Sağında var zaten kuzu, bol bol meyve ye guclenVallahaa üşüttüm beybimm hep terliyorum gecelerii emzirmekten bide okadar dikkat etmeme rağmen kaptım
Aynen kuzuşumm sağolllSağında var zaten kuzu, bol bol meyve ye guclen
Vur vur gülmesin vur böğrüme inlesinPsikolojimi bozdun pareeeeee
Hoş buldum canım
Vurcam haakısa kısa yazıp kaçıyon zeytinin de bitmiş işte
Atamıyom gıAnında sal gitsin en iyisi kurbisim,gece düşünmek zorunda kalmazsin
Parişin Sivaslı yiğidosu otosuncugu profil yapmışsın
Kızz salişşşş senin içinden ne çıkıyor öyleHim dayak olayi iyi fikirmiş him aklima hic gelmedi yaramazlık yaparsa coplayim
İyi kuzum Napsın aile boyu salgına yakalanmıştık iyiyiz çok şükür. Kış gelmeden baharı özledim şu salgın yüzündenVur vur gülmesin vur böğrüme inlesin
Mahmut napıyo bebiğim
Hahahahaha
Aaa çok geçmiş olsun kuzum şu sıra herkes hSta ya kış da tam gelmedi hala mevsim geçişi gibi havalarİyi kuzum Napsın aile boyu salgına yakalanmıştık iyiyiz çok şükür. Kış gelmeden baharı özledim şu salgın yüzünden
Hahahaha ben
Mucizem nasılsın kuzumAaa çok geçmiş olsun kuzum şu sıra herkes hSta ya kış da tam gelmedi hala mevsim geçişi gibi havalar
Mucizemmm nasılsın canimAaa çok geçmiş olsun kuzum şu sıra herkes hSta ya kış da tam gelmedi hala mevsim geçişi gibi havalar
Benim bugün mutfak işlerim vardı yaprak sardım biraz iyiyim kuzum sen nasilsinNe yapıyorsunuzzz
Oh ellerine sağlıkBenim bugün mutfak işlerim vardı yaprak sardım biraz iyiyim kuzum sen nasilsin
Atamıyom gıyengeç şeysi illa takılır Bi köşede
Parişin Sivaslı yiğidosu o
Kızz salişşşş senin içinden ne çıkıyor öyle
Geçmiş olsun canımAmin canım teşekkür ederim büyükler bir şekilde idare ediyor ama bebekler hasta olmasın
Naptınız ne dedi drVallahaa kuzumm pek nazli burnundann 1bucuk saattir uyuyo neysekii oyle çok şey değill gıcık bi öksürmesi var ilerlemesin diye 5te randevumuz var bugün dr a gidicezz benden geçti ona grip cok çabuk bulaştırıyor
Hahahahaha
Ne olduğunu anlamayan ben nerden ne geleceğini bilemeyen ben
Ve bi o kadar artık korkan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?