Aynen olmali da zaten valla öbür türlü cekilmiyor hayat biraz delilik iyidirHerkeste birazda olsa delilik vardır bence, hangimiz normaliz ki
Gec kalmadın nefesKapıya vurmadan direk girdim ama yabancı sayılmam heralde
Maşallah ne güzel bağlar kurulmuş burda fırsat buldukça yazarım malum minnak bir kuzum var
Ya nefesim sen yabancı olurmusun benim dua arkadaşım her zaman gel beklerimKapıya vurmadan direk girdim ama yabancı sayılmam heralde
Maşallah ne güzel bağlar kurulmuş burda fırsat buldukça yazarım malum minnak bir kuzum var
Çok şükür canım benim birdaha uslu durunPerim ya yerim senin rüyanı da seni de ❤❤❤ geldim ve kurabiye geldi balım
Birdaha tehlikeli yerlere gitmeyin sakın haaaCanlarım hoş buldum.
Ya biz olayları bilmiyorduk sonradan öğrendik
Zaten oğlan durmuyor zor giriyordum Bi girdim tam zamanında girmişim kafama tüküreyim
Sevüyüm sizikk nın bana kattığı en değerli insanlarsınız iyi ki varsınız sizleri iyi ki tanıdım
Minnoş parem meralim Allah razı olsun sizlerden deRabbim gönlünüzce nasip etsin her şeyi inşallah çok çok mutlu olun emi. Musmutlu olasıcalar
Ay şuan heyecanla etiket etmeyi, unuttuğum yoktur inşallah
ASSOSyal @bir mucizee @Tiniminimavihanim
E ben kim o zaman kenardan bakan kırmızı yeleklide ben olAyımBunlar kim:)))).
Pempeli @D U T
Gri hirkali çatlak kurabiye
En baştaki sonra gelen lacivert salvarliMssPARE
Ben de arkadaki görünür görünmez olan
Kirmizi çiçekli salvarli sonra katılan @Tiniminimavihanim
Lacivert kazaklı @Meral01
Buyurayım efendimmBuyurum efendim
Sgdgsgdhahah nasıl açtınız sonraKelepçe deme bana ..
Söyleyimde gülün gecen kocayi kelepceledim mi amann anahtar yok mu herif korktu mu tokatla acik
HoşgeldinEn sevdiğim, kahkakahaa sohbet genelde geceleri ayakta oluyorum katılmaya çalışırım
Salisim, tinimisimi zaten tanıyorum
Sizi de zaten görüyordum, genelde insanlara hep objektif yorumlar yapıyorsunuz dikkatimi çekmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?