- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.985
- 248
Evett öyle olmuş ama pare hiç bir yorum yapmamış ki yalnizca beğeni atmış haksızlık ama bu saçmalık resmenBan değil canım atıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett öyle olmuş ama pare hiç bir yorum yapmamış ki yalnizca beğeni atmış haksızlık ama bu saçmalık resmenBan değil canım atıldı
Hiç yorum yapma canım zaman ne gösterecek belli değilEvett öyle olmuş ama pare hiç bir yorum yapmamış ki yalnizca beğeni atmış haksızlık ama bu saçmalık resmen
Gittler canım kurabiyemin çok selamı var güzel haberlerini alırız inşallah dedşKızlar noldu böyle sabah sabah şok yaşadım
Neden minnoşum noldu durduk yere herkes gitmiş ya şaşırdım gelmiceklermi geriGittler canım kurabiyemin çok selamı var güzel haberlerini alırız inşallah dedş
Aleyküm selam canım burda anlatmak iyi olmaz canım konuyu kapatalım bizlerde atılırızNeden minnoşum noldu durduk yere herkes gitmiş ya şaşırdım gelmiceklermi geri
Sende çok selam söyle canım benim inşallah iyi baksınlar kendilerine çok çok öpüyorum ve bekliyorum inşallah gelirler
Tamam canımAleyküm selam canım burda anlatmak iyi olmaz canım konuyu kapatalım bizlerde atılırız
Kurbişi cok slm söyle cnmGittler canım kurabiyemin çok selamı var güzel haberlerini alırız inşallah dedş
Ohooo çok oldu biteli kızbir mucizee zeytinler ne oldu
Pare çok üzgün canımKurbişi cok slm söyle cnm
Pareyle görüşen ykmu
Bi daha gelemicek mi onlar aama bu jaksızlolPare çok üzgün canım
Parenin çok selamı var kuzum inşallah iyi haberlerini alırız dediTamam canım
Ben varımKurbişi cok slm söyle cnm
Pareyle görüşen ykmu
Benimde söyleyin minnoşumParenin çok selamı var kuzum inşallah iyi haberlerini alırız dedi
TinnoşumTopiğinn çiçekleriiiii
Baş üstüne sosyalimBenimde söyleyin minnoşum
MinnoşummmTinnoşum