Aynen bende oyle yaaa ssıpa hasta olmasın diye hiç gitmiyom biyere ama aşırı bunaldımm salgın var heryerde dikkat et allah yardımcımız olsunYemek iş güç bitanem, beynim zonkluyor sankiretro mu vurdu acaba siz napiyon7z askimsumu mincir yogur ısır
Canm benim koşturmaca devam ediyorumkaramel Latte canimcim seni merak ediyorum,son gelişmelerin nasıl oldu inş güzel haberler verirsin bize kuzum
Ahh Sorma çok salgın var,sizde dikkat edin kuzucumAynen bende oyle yaaa ssıpa hasta olmasın diye hiç gitmiyom biyere ama aşırı bunaldımm salgın var heryerde dikkat et allah yardımcımız olsun
Rabbim sevindirsin kuzucum, gönlüne göre olsun inş. İnş sağlıklı gelir ,güzel haberler alırız,bebislerimi gelir yasocumCanm benim koşturmaca devam ediyorum
2 embriyom genetiğe gitti sağlıklı gelmeleri için dua edip haber bekliyoruz eğer sağlıklı gelmezlerse son kalan embriyomu transfer olucam
Patlar patlarInsallahh bi patlasa
Napıyorsun götümm diye okudumNapiyosun gülümm
Tabiii ama öyle çok değill ama gelcek gibi bi beyazlık var dişindePatlar patlar
Ama baya huysuz oluyorlar bildiğim kadarıyla diş zamanı yazık yavrum
Napıyorsun götümm diye okudum
Kızz kaç aylık oldu yürümeye yaklaşmıştır artıkTabiii ama öyle çok değill ama gelcek gibi bi beyazlık var dişinde
Kızz yok 6 aylık daha yeni ekgıdaya başladık sadeceKızz kaç aylık oldu yürümeye yaklaşmıştır artık
Çalışıyorum balım iş güç aynı sem ne yapıyorsunNapiyin meloomm ooyyyy
Oturmuşemm gel kahve içehhÇalışıyorum balım iş güç aynı sem ne yapıyorsun
Olsun apalar o zaman yakındaKızz yok 6 aylık daha yeni ekgıdaya başladık sadece
Eevt canım sen nasılsınn taşındınmiOlsun apalar o zaman yakında
Ohoyyy taşınalı aylar oldu balım kaç kere elti muhabbeti anlattım bile ya burdaEevt canım sen nasılsınn taşındınmi
Cano ben pek bu topiğe gelemedimkii anamm oyüzdenn nebileyim anaaa eltiş iyimi kötümüOhoyyy taşınalı aylar oldu balım kaç kere elti muhabbeti anlattım bile ya burda
Doğrudur kuzum pek muhabbet edemiyoruz eskisi gibiCano ben pek bu topiğe gelemedimkii anamm oyüzdenn nebileyim anaaa eltiş iyimi kötümü
Olabilirrr kız analarıda öyledirr nekadar mesafe okadar iyi derler ya o kesin demiştir yanii bosver lazım değeelllDoğrudur kuzum pek muhabbet edemiyoruz eskisi gibi
İyi gibi de değişik yaa
Gündüz sürekli Bi yere gider olur ya annesi gelmiş olur ya arkadaşları
Hiç bana da napıyon abla gel oturalım ya da ben geleyim demez
Toplu biraraya geldik mi iyi hoş ama gün içinde o da evde ben de evdeyim ama dediğim gibi öyle Bi çeşit
Belkide anası tembihliyodur elti bu iyi olmaz yanaşma diye
Napim gelene kapım açık kimseye kötülük düşünen fitne fesat olmadım olmam daOlabilirrr kız analarıda öyledirr nekadar mesafe okadar iyi derler ya o kesin demiştir yanii bosver lazım değeelll
Afiyet olsun canım hafta içi akşam içmiyorum uykumu kaçırıyorOturmuşemm gel kahve içehh
İnşallah güzelim inşallahRabbim sevindirsin kuzucum, gönlüne göre olsun inş. İnş sağlıklı gelir ,güzel haberler alırız,bebislerimi gelir yasocum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?