canım benim Allah razı olsunozmom seni çom seviyorum güzel arkadaşım
Rabbim sağlık versin
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
amin kuzum benim. Allah razı olsun. iyi ki varsınızAllahım kolaylık versiinn özommm
Babacığına da şifa versiin güzel haberlerle bel bizlere inşAllah aminnnbizde senii seviyoruz kuzucum
canımm Allah razı olsun. amiiiinRabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah canım. Hayırlı haberler ile gel Allah yardımcınız olsun
canım parem Allah razı olsun. hepiniz iyi ki varsınızÇok geçmiş olsun ozocum
Inşallah iyiye gider babacığım sağlığına kavuşur
Inan herkeste bir sağlık sorunu var
Bende hastanelerdeydim kaç gündür
Rabbim sanada güç kuvvet sağlık versin
Ozomm bitanem Rabbim Şafi adı ile şifalar versin inşallahMeral01
canlarım bitik bir haldeyim , yorgunum. bi kaç gündür hastanedeyiz. babamın kan değerleri çok düşük. hem kırmızı hem beyaz kan takviyesi yapıldı ama maalesef vücut kabul etmiyo o yüzden de değerler yükselmiyo. doktor iyiye gitmediğini söylüyo. zaten biz de iyiye gitmediğini görüyoruz. bi kaç hafta sonra tekrar bakacak. o zaman ne der ne olur bilemiyorum. rabbim hayırla sonuçlandırsın diyorum.
hem beynen hem fiziken çok yorgunum, o yüzden giremiyorum ama aklımdasınız. sizi seviyorum
Kurabiyem ilerleyen sürede iyicee lovelanacakk fero düzelecek ablaasıHahha sevimli serseriydi ama bozdular feroyudimi tinnoş Tiniminimavihanim
Kadın aldatıldığını öğreniyor. Eve Bi geliyor kocası ve bacısı küvette ölübide müzikleri falan bilerek mi seçiyorlar ne insanın psikolojisini bozuyor
Amin benim de safra ve böbrek taşları var dr ameliyat dedi dün hastanedeydim tahlilerler bir sürü şey istedi doktorcanım benim Allah razı olsun
ben de seni çok seviyorum
inşallah canım benim
amin kuzum benim. Allah razı olsun. iyi ki varsınız
canımm Allah razı olsun. amiiiin
canım parem Allah razı olsun. hepiniz iyi ki varsınız
senin neyin var kuzum . çok geçmiş olsun. rabbim sana da şifalar versin inşallah
canım, bitanecik meralim Allah razı olsun kuzum benim. babamın hastalığı farklı canım. kemik iliği kan üretmiyor artık. MDS diye bir hastalık. ahh neler veriyoruz neler yedirdik ama yaramıyo hiçbir şey. vücut kabul etmiyo artık. anca kan takviyesi o da zaten çok yükseltmiyo. beyaz kan yüklendiğinde kırmızı kanı düşüyo, kırmızı kan yüklemesinde beyaz kan düşüyor. o kadar tuhaf bir hastalık ki.Ozomm bitanem Rabbim Şafi adı ile şifalar versin inşallahçok geçmiş olsun kuzum rabbim yardımcınız olsun bitanem biliyorsun bende tedavi gördüm kemoterapi alirken beyaz kan sayimim çok düşmüştü degerleri yukseltmek icin iğne kullandiriyordu dr ama fayda etmiyordu pekmez , cekirdekli siyah üzüm , ceviz, badem, kefir , bunları bol bol tukettirin beyaz kan yükseldiği zaman kırmızı kan değerleri kendiliğinden yükseliyor benim degerlerim bunlarla düzeldi ozomm 1 hafta içinde tekrar degerlerime bakıldığında 2 katina çıkmıştı dr bile sasisirdi mutlaka tukettir babacigina
ah kuzum benim. benim annem de olmuştu. korkma hiç dicem ama ameliyat olunca adı insan korkuyo tabii. bi an önce ol da bitsin gitsin inşallah hayırlısıyla canım . kolaylıkla atlat inşallaaaah. rabbim şifalar versin sana ve bütün hastalaraAmin benim de safra ve böbrek taşları var dr ameliyat dedi dün hastanedeydim tahlilerler bir sürü şey istedi doktor
Yatak yokmus dr yoğunmus çağıracaklar ameliyat için beklemedeyim canım ozom
parem lazerlemi kırcaklarAmin benim de safra ve böbrek taşları var dr ameliyat dedi dün hastanedeydim tahlilerler bir sürü şey istedi doktor
Yatak yokmus dr yoğunmus çağıracaklar ameliyat için beklemedeyim canım ozom
canım, bitanecik meralim Allah razı olsun kuzum benim. babamın hastalığı farklı canım. kemik iliği kan üretmiyor artık. MDS diye bir hastalık. ahh neler veriyoruz neler yedirdik ama yaramıyo hiçbir şey. vücut kabul etmiyo artık. anca kan takviyesi o da zaten çok yükseltmiyo. beyaz kan yüklendiğinde kırmızı kanı düşüyo, kırmızı kan yüklemesinde beyaz kan düşüyor. o kadar tuhaf bir hastalık ki.
ah kuzum benim. benim annem de olmuştu. korkma hiç dicem ama ameliyat olunca adı insan korkuyo tabii. bi an önce ol da bitsin gitsin inşallah hayırlısıyla canım . kolaylıkla atlat inşallaaaah. rabbim şifalar versin sana ve bütün hastalara
Ozom teşekkür ederim inşallah amin canımparem lazerlemi kırcaklar
Gunaydınnpariiş nasılsınEki Görüntüle 3174251
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
HALLEYS
Iyiyim elçin sen nasilsinGunaydınnpariiş nasılsın
Hayirli cumalarEki Görüntüle 3174251
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
HALLEYS
Hayırlı cumalarEki Görüntüle 3174251
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
HALLEYS
Bide gerçek hikayeden uyarlanmıştır diyoAy bacısıylamu aldatıyormuş. İşte bu yüzden türk dizilerinden nefret ettim ya. Böyle saçma sapan şeyleri bize normalleştirdiler resmen
Of Ferit karakterini çok sinir bozucu yapıyorlar tinnom ya oysa fero sero atışmaları güzeldiKurabiyem ilerleyen sürede iyicee lovelanacakk fero düzelecek ablaasıdu bakalım inşAllah bozulmaz dizii az bozulacak gibide neyse
Hayırlı cumalar bal böcümmEki Görüntüle 3174251
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
HALLEYS
Hayırlı cumalar canım parwmEki Görüntüle 3174251
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
HALLEYS
Elço deyince zaten hiç belli olmuyorduKizz adımı ne işgall ediyosun
Hayırlı cumalar parisimEki Görüntüle 3174251
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
HALLEYS
Evett olmuyo kimse anlamaz dı lna mesela sordu ne olduğunuElço deyince zaten hiç belli olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?