Hahaha 😅 😅 yangın var yangın var ben yanıyorum
Yetişin a dostlar tutuşuyorum
Diye dolanıruz gari😅😅
Sen napıyon yavruş
Napıyım bebişim yemekleri yaptım girdim battaniyenin altına perihan ablayı izliyorum🤣 çok hoş bir diziymiş ya özellikle o dönemin kıyaferleri çok hoşuma gidiyor 😍

Napıyım bebişim yemekleri yaptım girdim battaniyenin altına perihan ablayı izliyorum🤣 çok hoş bir diziymiş ya özellikle o dönemin kıyaferleri çok hoşuma gidiyor 😍
Aa görmedim kız o diziyi 😅 bide ona bakayım 😅
Yalı çapkınını izliyordum
Bide çöp adamı merak ettim fragmanlara bakınca
Amannn izlemez olaydım psikolojimi bozdu 😅😅 zaten arının çükünde duruyor psikoloji😅
O küvet sahnesinde uçtu gitti 😅😅

Aa görmedim kız o diziyi 😅 bide ona bakayım 😅
Yalı çapkınını izliyordum
Bide çöp adamı merak ettim fragmanlara bakınca
Amannn izlemez olaydım psikolojimi bozdu 😅😅 zaten arının çükünde duruyor psikoloji😅
O küvet sahnesinde uçtu gitti 😅😅
Ben hiçbirini izlemiyorum. Yalı çapkınındaki çocuğun hareketlerine çok gıcık oldum 🤣 çöp adama hiç bakmadım bile nasıl küvet sahnesi 🤣

Ben hiçbirini izlemiyorum. Yalı çapkınındaki çocuğun hareketlerine çok gıcık oldum 🤣 çöp adama hiç bakmadım bile nasıl küvet sahnesi 🤣
Hahha sevimli serseriydi ama bozdular feroyu😅😅 dimi tinnoş Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Kadın aldatıldığını öğreniyor. Eve Bi geliyor kocası ve bacısı küvette ölü🤯 bide müzikleri falan bilerek mi seçiyorlar ne 😅insanın psikolojisini bozuyor 😅

Noisy Girl Noisy Girl balım peteğim nerlerdesin

Meral01 Meral01
canlarım bitik bir haldeyim , yorgunum. bi kaç gündür hastanedeyiz. babamın kan değerleri çok düşük. hem kırmızı hem beyaz kan takviyesi yapıldı ama maalesef vücut kabul etmiyo o yüzden de değerler yükselmiyo. doktor iyiye gitmediğini söylüyo. zaten biz de iyiye gitmediğini görüyoruz. bi kaç hafta sonra tekrar bakacak. o zaman ne der ne olur bilemiyorum. rabbim hayırla sonuçlandırsın diyorum.

hem beynen hem fiziken çok yorgunum, o yüzden giremiyorum ama aklımdasınız. sizi seviyorum 🧡

Meral01 Meral01
canlarım bitik bir haldeyim , yorgunum. bi kaç gündür hastanedeyiz. babamın kan değerleri çok düşük. hem kırmızı hem beyaz kan takviyesi yapıldı ama maalesef vücut kabul etmiyo o yüzden de değerler yükselmiyo. doktor iyiye gitmediğini söylüyo. zaten biz de iyiye gitmediğini görüyoruz. bi kaç hafta sonra tekrar bakacak. o zaman ne der ne olur bilemiyorum. rabbim hayırla sonuçlandırsın diyorum.

hem beynen hem fiziken çok yorgunum, o yüzden giremiyorum ama aklımdasınız. sizi seviyorum 🧡
ozmom seni çom seviyorum güzel arkadaşım
Rabbim sağlık versin
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

Meral01 Meral01

Allahım kolaylık versiinn özommm
Babacığına da şifa versiin güzel haberlerle bel bizlere inşAllah aminnn🤲🏻🌸♥️ bizde senii seviyoruz kuzucum 🌸😍

Meral01 Meral01

Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah canım. Hayırlı haberler ile gel Allah yardımcınız olsun 😢

Hahha sevimli serseriydi ama bozdular feroyu😅😅 dimi tinnoş Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Kadın aldatıldığını öğreniyor. Eve Bi geliyor kocası ve bacısı küvette ölü🤯 bide müzikleri falan bilerek mi seçiyorlar ne 😅insanın psikolojisini bozuyor 😅
Ay bacısıylamu aldatıyormuş. İşte bu yüzden türk dizilerinden nefret ettim ya. Böyle saçma sapan şeyleri bize normalleştirdiler resmen

Meral01 Meral01

Çok geçmiş olsun ozocum

Inşallah iyiye gider babacığım sağlığına kavuşur
Inan herkeste bir sağlık sorunu var
Bende hastanelerdeydim kaç gündür

Rabbim sanada güç kuvvet sağlık versin🤲🤲🤲💕👍🧿😇

Back