- 19 Kasım 2020
- 22.091
- 48.223
- 548
Hadi araya başka bir şey sıkıştırdılarsaBen şöyle düşündüm aslındakendi çamaşırı ile kıyafeti birde sevgilisinin çamaşırıyla pantolonu
etti 4
![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi araya başka bir şey sıkıştırdılarsaBen şöyle düşündüm aslındakendi çamaşırı ile kıyafeti birde sevgilisinin çamaşırıyla pantolonu
etti 4
![]()
Ahaahha sürtünmüşmü oluyo kız öyleHadi araya başka bir şey sıkıştırdılarsa![]()
Hahha ne bilemAhaahha sürtünmüşmü oluyo kız öyle![]()
Sürtünmekten uçucaz birgünHahha ne bilem
Açılan konudan ikisinden biri sürtünme diğeri de yerleşme kanaması mı![]()
He valla kurabiyem yaa bizde nasibimizi alıcaz onlar yüzüneKıvılcım çıkarıp kk yı yakacaklar![]()
HahahaHe valla kurabiyem yaa bizde nasibimizi alıcaz onlar yüzüne![]()
Napıyım bebişim yemekleri yaptım girdim battaniyenin altına perihan ablayı izliyorumHahaha![]()
yangın var yangın var ben yanıyorum
Yetişin a dostlar tutuşuyorum
Diye dolanıruz gari
Sen napıyon yavruş
Aa görmedim kız o diziyiNapıyım bebişim yemekleri yaptım girdim battaniyenin altına perihan ablayı izliyorumçok hoş bir diziymiş ya özellikle o dönemin kıyaferleri çok hoşuma gidiyor
![]()
Ben hiçbirini izlemiyorum. Yalı çapkınındaki çocuğun hareketlerine çok gıcık oldumAa görmedim kız o diziyibide ona bakayım
Yalı çapkınını izliyordum
Bide çöp adamı merak ettim fragmanlara bakınca
Amannn izlemez olaydım psikolojimi bozduzaten arının çükünde duruyor psikoloji
O küvet sahnesinde uçtu gitti![]()
Kurabiyem o dizide yeni mi çıkmış anam dizileri yetiştiremiyoruzzzTiniminimavihanim tinnom sen izledin mi çöp adamı
Hahha sevimli serseriydi ama bozdular feroyuBen hiçbirini izlemiyorum. Yalı çapkınındaki çocuğun hareketlerine çok gıcık oldumçöp adama hiç bakmadım bile nasıl küvet sahnesi
![]()
He kız yeni aman boşver izlemeKurabiyem o dizide yeni mi çıkmış anam dizileri yetiştiremiyoruzzzyalı çapkını tam sürat devam ediyor
![]()
Noisy Girl balım peteğim nerlerdesin
ozmom seni çom seviyorum güzel arkadaşımMeral01
canlarım bitik bir haldeyim , yorgunum. bi kaç gündür hastanedeyiz. babamın kan değerleri çok düşük. hem kırmızı hem beyaz kan takviyesi yapıldı ama maalesef vücut kabul etmiyo o yüzden de değerler yükselmiyo. doktor iyiye gitmediğini söylüyo. zaten biz de iyiye gitmediğini görüyoruz. bi kaç hafta sonra tekrar bakacak. o zaman ne der ne olur bilemiyorum. rabbim hayırla sonuçlandırsın diyorum.
hem beynen hem fiziken çok yorgunum, o yüzden giremiyorum ama aklımdasınız. sizi seviyorum![]()
Allahım kolaylık versiinn özommmMeral01
canlarım bitik bir haldeyim , yorgunum. bi kaç gündür hastanedeyiz. babamın kan değerleri çok düşük. hem kırmızı hem beyaz kan takviyesi yapıldı ama maalesef vücut kabul etmiyo o yüzden de değerler yükselmiyo. doktor iyiye gitmediğini söylüyo. zaten biz de iyiye gitmediğini görüyoruz. bi kaç hafta sonra tekrar bakacak. o zaman ne der ne olur bilemiyorum. rabbim hayırla sonuçlandırsın diyorum.
hem beynen hem fiziken çok yorgunum, o yüzden giremiyorum ama aklımdasınız. sizi seviyorum![]()
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah canım. Hayırlı haberler ile gel Allah yardımcınız olsunMeral01
Ay bacısıylamu aldatıyormuş. İşte bu yüzden türk dizilerinden nefret ettim ya. Böyle saçma sapan şeyleri bize normalleştirdiler resmenHahha sevimli serseriydi ama bozdular feroyudimi tinnoş
Tiniminimavihanim
Kadın aldatıldığını öğreniyor. Eve Bi geliyor kocası ve bacısı küvette ölübide müzikleri falan bilerek mi seçiyorlar ne
insanın psikolojisini bozuyor
![]()
Çok geçmiş olsun ozocumMeral01