İşte aynı apattmanda oturmanın zararları kusum yaHahahaha
Ahh parem evlenince o döte ne işler geliyo tövbe est Dr Dr gezmekten
Kimmiş anlamadm ki
Amannn çok da tın bacım ben davet beklemedim de karşılaşmaya bozuldum neyseh işte
Sivasamı gidiyon pariş
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Simurgp
Black Light
@Semra12345
@_HALLEY_
Nasıl yani
Kız beniNasıl yani
Ahahahahaaha amaa bende okurken diyorum kendi kendime Aaa kurbik sivasamı taşınmışKız beniCatlak-kurabiye Kurbik çağırdı gel diye bende anne mi babamı ikna ettim gittik sivasa Kurbiki aradım oda dediki ben anneme gidicem siz şuraya gidin diye bir yer dedi gittik yabancı bir ev köy evi erkekler var ev sahibi kadın genç bir kız
Annem söyleniyor ben utandım anne me babama karşı
Pencereden baktım Kurbik bir giyinmiş düğüne gider gibi saks mavisi pantolan ona uygun eşarp siyah tunik kapıda gördüm
Kalktım yanına gideyim diye annem baban adım atmaz buraya biz niye geldik dedi bende anneme mahcup mahcup baktım gidelim anne dedim Ayağa kalktık
Bir baktım yataktayım gözlerimi açtım rüyaymış
Allahım bi oh dedim
Sonra dedim ki sivas ne alaka Kurbik orda değil ki
Baya otobüs yolculuğu yaptım ailecek cidden gerçek gibiAhahahahaaha amaa bende okurken diyorum kendi kendime Aaa kurbik sivasamı taşınmışgözümde de o kıyafetlerde biri canlandı hemen
Ahahahaha yaaa pareee ne güldümBaya otobüs yolculuğu yaptım ailecek cidden gerçek gibibi uyandım anma dedim gözünü seveyim gonyamin
Hele hele hele
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Simurgp
Black Light
@Semra12345
@_HALLEY_
Hahha ya ben ne yapayım kaç gündür dalga geçiyorlar benleAhahahaha yaaa pareee ne güldüm
Az önce gördüm ama öğrendikten sonra anladım ne olduğunuHahha ya ben ne yapayım kaç gündür dalga geçiyorlar benleTiniminimavihanim Catlak-kurabiye ikisi profile bile paylaştılar deliler
Ben görmüyorum canım. Eşimin değerleri çok düşük, sorunumuz erkek infertilitesi.Oyy hepimizin yardımcısı olsun inşallahSen bir tedavi falan görüyormusun.
Benim aslında hamileliklerim hep düşükle sonuçlanıyor. O yüzden tüp bebek yaptırıyoruz artık
İyiyim kuzum yani iyi olacam inşallahİyiyim bitanem sen nasilsin görünmüyorsun kuzum
Yaaa kıyamam paremIyiyim kuzum şükür bugün fizik bitiyor çok şükür
Kuzum safda ve böbrekte taş göründü ameliyat dediler bakalım cerrah ne diyecek
Cnm hormonlarmz alt üst oluo gerçektenTransfer olcaktım ben bu ay ilaç kullandım baya sonra iptal oldu o sebeptenmidir nedir yok gelmiyor canım. Hormonlar şaşırdı heralde iyice. 3 yıldır istiyoruz
ÖleceemmmmmmmAhaaa sen beni tanımıyorsun Hee tüh kız tılsımı bozmadılarsa tanıtayım kendimiben muzaffer oğlu Mahmut kızı muhittin
Amannn ben mumu üflemesini beklerŞimcik size bişi dicem
Sütlaç yaptım fırınladm alt kata elticimgile de ikisini koydum götürdüm çünkü onlar da sürekli bize bişey getiriyorlar tabağı bardağı da vardı hem onları da vermiş olurum
Ben kapıyı çaldım cik cik cik dış kapıda çaldı tahmin ettim annesigildir diye
Kaynım çıktı kapıya ben tepsiyi verdim
Diğer kapıdan da eltinin babası elinde pasta mum yakmışlar anası kardeşleri falan
Denk geldi ben de bişey demeden yukarı çıktım
Normal olsa hoşgeldiniz falan derdim pasta masta bisürü kişi bişey demedim ben de
Şimdi de sinir oldum niye denk geldik az daha önce götürseydim diye emaa fırınım pişirmedi zalım
Öff işte sinir oldum
Saçma geldi kız artık evli bırak kocası yapsın sen de kutlicaksan doğum gününü evine davet edersin yine sürpriz yaparsın öyle değil mi
Ailesiyle çok sorun yaşadık o yüzden ısınamıyoruz Bi türlü değişikler
Kadın diyormuş ben sizin arkadaşın olcam sadece başkasıyla arkadaş olmayın herşeyin izde ben olmak istiyorum diyormuş sizce sorunsalı değil mi
İçimi döküyom bana hak verin ha
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
@Meral01
D u t
MssPARE
Tiniminimavihanim
Bal0ncuk
@Saliha40
Cookiie
İnşallah canım benim aminİyiyim kuzum yani iyi olacam inşallah
Yaaa kıyamam parem
Allah yardmcın oösn
Bende 5 sene önce taş düşürdim
Ama varya hiç aklıma gelmedi 1 hafta iğnelerle ayakta durdum neden bu ağrı geçer geçer sonra baktmki dr taş dedi
Ama böyle bi ağrı yk
Bol bol su iç
Cnm hormonlarmz alt üst oluo gerçekten
Bide bekledikçe geleside gelmio..
Bende 3 yıl snra tüple kızıma kavuştm
İnan bana hepsi geçecek
Güzel günler yaknda
Öleceemmmmmmm
Öleeeeceeemmmmmmm
Lan o nickten buna
Amannn ben mumu üflemesini bekler
Üstüne pasta yerdim
Hemencecik geçer kuzumİnşallah canım benim amin
Bugün gittim yumurtalıkta kist olmuş duphaston verdi başladım kullanmaya bakalım
İnşallah canım benim artıkHemencecik geçer kuzum
Anooovvv onlar nasıl aile gıŞimcik size bişi dicem
Sütlaç yaptım fırınladm alt kata elticimgile de ikisini koydum götürdüm çünkü onlar da sürekli bize bişey getiriyorlar tabağı bardağı da vardı hem onları da vermiş olurum
Ben kapıyı çaldım cik cik cik dış kapıda çaldı tahmin ettim annesigildir diye
Kaynım çıktı kapıya ben tepsiyi verdim
Diğer kapıdan da eltinin babası elinde pasta mum yakmışlar anası kardeşleri falan
Denk geldi ben de bişey demeden yukarı çıktım
Normal olsa hoşgeldiniz falan derdim pasta masta bisürü kişi bişey demedim ben de
Şimdi de sinir oldum niye denk geldik az daha önce götürseydim diye emaa fırınım pişirmedi zalım
Öff işte sinir oldum
Saçma geldi kız artık evli bırak kocası yapsın sen de kutlicaksan doğum gününü evine davet edersin yine sürpriz yaparsın öyle değil mi
Ailesiyle çok sorun yaşadık o yüzden ısınamıyoruz Bi türlü değişikler
Kadın diyormuş ben sizin arkadaşın olcam sadece başkasıyla arkadaş olmayın herşeyin izde ben olmak istiyorum diyormuş sizce sorunsalı değil mi
İçimi döküyom bana hak verin ha
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
@Meral01
D u t
MssPARE
Tiniminimavihanim
Bal0ncuk
@Saliha40
Cookiie
Kız beniCatlak-kurabiye Kurbik çağırdı gel diye bende anne mi babamı ikna ettim gittik sivasa Kurbiki aradım oda dediki ben anneme gidicem siz şuraya gidin diye bir yer dedi gittik yabancı bir ev köy evi erkekler var ev sahibi kadın genç bir kız
Annem söyleniyor ben utandım anne me babama karşı
Pencereden baktım Kurbik bir giyinmiş düğüne gider gibi saks mavisi pantolan ona uygun eşarp siyah tunik kapıda gördüm
Kalktım yanına gideyim diye annem baban adım atmaz buraya biz niye geldik dedi bende anneme mahcup mahcup baktım gidelim anne dedim Ayağa kalktık
Bir baktım yataktayım gözlerimi açtım rüyaymış
Allahım bi oh dedim
Sonra dedim ki sivas ne alaka Kurbik orda değil ki
Bıyıkları var mıydıAhahahahaaha amaa bende okurken diyorum kendi kendime Aaa kurbik sivasamı taşınmışgözümde de o kıyafetlerde biri canlandı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?