Hahah oğlum her yerdesin e normaldirUlan tahmin ettim dedim kesin ya pare bise dicek ya catlakk hahahahahaha icime doğmuş
Kızzz kk da tanımadığım biri kalmayacakk gibiokuldada öyleydim beni tanımayan yoktu hahahaha
Tinnon kurbann sanaaaaa
Benim kız sagolsunnHahah oğlum her yerdesin e normaldirhayır ben hala o kadar vakti nereden buluyorsun onu çözemedim. Yok arkadaş gün sana 48 saat bize 24
Bende İyiym balım aynıyız bizdeİyi diyelim iyi olalım bebişim sen nasılsınn
Ben bazen wc ye zor gidiyorumBenim kız sagolsunnbuara kahvaltı etmeme izin veriyorr neseki
Bende oyle kızz ama yatağa bırakıyorum.beni gorüyo izliyoBen bazen wc ye zor gidiyorum
Oyun istemiyor mu. Bizde öyle durumda oyun istiyor ilgi istiyor telefonu bırakıp onunla ilgilenince basıyor kahkahayı. O yüzden bende telde çok uğraşmıyorumBende oyle kızz ama yatağa bırakıyorum.beni gorüyo izliyo
Istiyor canım herşeyini yapıyorrumm uyuduğu zaman geliyorum coğu zamanOyun istemiyor mu. Bizde öyle durumda oyun istiyor ilgi istiyor telefonu bırakıp onunla ilgilenince basıyor kahkahayı. O yüzden bende telde çok uğraşmıyorum
En güzel iyi geceler de seninnnn tinnoşumm,En güzel good morninglerrr sizinle olsunnnn bebeklerim
En iyisi kuzumIstiyor canım herşeyini yapıyorrumm uyuduğu zaman geliyorum coğu zaman
Evett aynenn bazende kendi kendine oynuyo oynarken giriyorum oyle yanii gelen gidenim yok hazırlık yapacağım.birşey olmuyor buyüzdenEn iyisi kuzumyoksa bakışları vicdan yaptırıyor adama
Uyudumu uşakÖff kalkın uleynnaz sonra ben giderim herkes gelir
Ne zaman ulennnnnbir mucizee beni görmisen duymisen en son mesajımı da zaten Meral01 yazdı sandın bana meral dedin ah yoksa sen benim kim olduğumu unuttun mu aaa yiyim mi seni muzaffer ben Ay yok neydim Mahmut pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?