😅 😅
İyiyim balım oda şu sıralar değişik 😅 yine güncellemesi mi ne geliyor 😅 sen nasılsın süreç ne durumda 😍

Hahah hemen de tanıyın zaten 😅😅

Tamam yavrim senin için coşkun da olurum :KK53: :KK53:

Hhahs beğenmesem demek ki çaktırmadan devam ederdim, 😅😅

O mamıt seni yirrrr 😅😅🤤🤤

Hahaha aşk olsun yavrumis bir öpücük almıştım 😅😅🤤🤤

3 ay sonra döncem kuzum ya bu bana xl oldu 😅😅

Ahh yine bir elti vakası 😒😒
Ahahahha ben tanırım 😂😂😂😂

Merak ettim ya seni göremeyince
Ne zaman geçermiş doktorlar ne dedi normal mi bunlar meralim
Yanik yerlerin nasıl oldu iyimisin
Oyy kuzumm benim 😘 doktor normal bu yan etkiler diyor yaniklarimda deri dokuntuleri başladı paremm boynumdam göbeğine kadar bayağı yoğundu çok şükür onların ağrısı geçti ama tüm vücudumun deri altında yanma var o geçmiyor bir türlü kuzum 😞 sen nasılsın balım

Oyy kuzumm benim 😘 doktor normal bu yan etkiler diyor yaniklarimda deri dokuntuleri başladı paremm boynumdam göbeğine kadar bayağı yoğundu çok şükür onların ağrısı geçti ama tüm vücudumun deri altında yanma var o geçmiyor bir türlü kuzum 😞 sen nasılsın balım
Ah meralim rabbim şifa versin o yanıklar düzelsin gelsin geçsin
Sabir kuzum böyle demesi kolay biliyorum çeken sensin yavrum
Rabbim.korusun kollasın inşallah seni ve şifa bekleyen herkesi
Duamdasin seni seviyorum ❤❤❤❤

Ah meralim rabbim şifa versin o yanıklar düzelsin gelsin geçsin
Sabir kuzum böyle demesi kolay biliyorum çeken sensin yavrum
Rabbim.korusun kollasın inşallah seni ve şifa bekleyen herkesi
Duamdasin seni seviyorum ❤❤❤❤
Aminnn kuzum Aminnn 🤲🤲 Allah razı olsun paremm bende seni seviyorum parisimm canım benim ❤️💕😘😘💋💋💋

bir mucizee bir mucizee
sağlık sorunları var anne ve baba. hiç keyfim yok o yüzden bakıp çıkıyorum. onlar iyi değilken ben de iyi olamıyorum maalesef. zor bi sınavdan geçiyorum ama bitecek inşallah. dualarınıza ihtiyacım var sadece🧡
cnm inşallah ciddi şeyler değildir
geçip gider bian önce bugünler :(
insanın canı sıkkın olunca gerçekten bakamıor.. kendine yetemior
Allah şifa versin inşallah

bir mucizee bir mucizee
sağlık sorunları var anne ve baba. hiç keyfim yok o yüzden bakıp çıkıyorum. onlar iyi değilken ben de iyi olamıyorum maalesef. zor bi sınavdan geçiyorum ama bitecek inşallah. dualarınıza ihtiyacım var sadece🧡
Geçmiş olsunnn özommm Rabbim şifalarını versiin imtihanımızı kolaylaştırsın ❤️❤️🙏🏻🙏🏻

MssPARE MssPARE Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye biraz rahatsızım henüz ışinın yan etkilerini atamadım canoslarim sürekli vücudum da yanma, ateş basması, sicak basmalari var duş alıp çıktıkça üşutmusum 😀 biraz giremedim nete de sizler nasılsınız bitanelerim 😘😘💕🌺💕
Ah meralim🥺🥺 Rabbim kolaylaştırsın inşallah çabucak iyileşsin yaraların en güzel günlerini yaşa bundan sonra 🤲🤲
bir mucizee bir mucizee
Yaa 🥺 herkesin bir yarası var 🥺 Rabbim feraha çıkarsın ailene de geçmiş olsun canım acil şifalar versin 🥺

Back