- 19 Kasım 2020
- 22.101
- 48.237
- 548
En son cumartesi girmiş
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son cumartesi girmiş
Bilmiyorum ki kurbikim merak ettimEn son cumartesi girmişiyidir inşallah
Kuzucuumm iyiyim şükür sen nasılsın parelerin fındıklısıSosyalizm bitanem nasılsın
❣❣
Iyiyim yavruş şükürler olsun ❣❣❣Kuzucuumm iyiyim şükür sen nasılsın parelerin fındıklısı![]()
Ahahahha ben tanırım![]()
İyiyim balım oda şu sıralar değişikyine güncellemesi mi ne geliyor
sen nasılsın süreç ne durumda
Hahah hemen de tanıyın zaten
Tamam yavrim senin için coşkun da olurum![]()
Hhahs beğenmesem demek ki çaktırmadan devam ederdim,
O mamıt seni yirrrr
Hahaha aşk olsun yavrumis bir öpücük almıştım
3 ay sonra döncem kuzum ya bu bana xl oldu
Ahh yine bir elti vakası![]()
Merak ettim ya seni göremeyinceMssPARE
Bal0ncuk
Catlak-kurabiye biraz rahatsızım henüz ışinın yan etkilerini atamadım canoslarim sürekli vücudum da yanma, ateş basması, sicak basmalari var duş alıp çıktıkça üşutmusum
biraz giremedim nete de sizler nasılsınız bitanelerim
![]()
Oyy kuzumm benimMerak ettim ya seni göremeyince
Ne zaman geçermiş doktorlar ne dedi normal mi bunlar meralim
Yanik yerlerin nasıl oldu iyimisin
Çok geçmiş olsun kuzucum rabbim şifa versin tez zamanda inşallahMssPARE
Bal0ncuk
Catlak-kurabiye biraz rahatsızım henüz ışinın yan etkilerini atamadım canoslarim sürekli vücudum da yanma, ateş basması, sicak basmalari var duş alıp çıktıkça üşutmusum
![]()
çok çok geçmiş olsun cnmMssPARE
Bal0ncuk
![]()
Ah meralim rabbim şifa versin o yanıklar düzelsin gelsin geçsinOyy kuzumm benimdoktor normal bu yan etkiler diyor yaniklarimda deri dokuntuleri başladı paremm boynumdam göbeğine kadar bayağı yoğundu çok şükür onların ağrısı geçti ama tüm vücudumun deri altında yanma var o geçmiyor bir türlü kuzum
sen nasılsın balım
Aminnn kuzum AminnnAh meralim rabbim şifa versin o yanıklar düzelsin gelsin geçsin
Sabir kuzum böyle demesi kolay biliyorum çeken sensin yavrum
Rabbim.korusun kollasın inşallah seni ve şifa bekleyen herkesi
Duamdasin seni seviyorum ❤❤❤❤
İyiyim kuzum bunada şükürçok çok geçmiş olsun cnm
daha iyimisin![]()
Aminnn kuzum Allah razı olsun bitanemÇok geçmiş olsun kuzucum rabbim şifa versin tez zamanda inşallah![]()
Canını sıkanların ağzına mıçnöğrem canımı sıkanların canını sıkmak hatta kalbini sökmek istiyorum
cnm işler vardı ama döndüm
sen bitirdinmi herşeyi
Ozocum iyi misin neden keyfin yok kötü bişey yoktur insallah
Noisy Girl cnmmmmmmmmmmm
cnm inşallah ciddi şeyler değildirbir mucizee
sağlık sorunları var anne ve baba. hiç keyfim yok o yüzden bakıp çıkıyorum. onlar iyi değilken ben de iyi olamıyorum maalesef. zor bi sınavdan geçiyorum ama bitecek inşallah. dualarınıza ihtiyacım var sadece![]()
Geçmiş olsunnn özommm Rabbim şifalarını versiin imtihanımızı kolaylaştırsınbir mucizee
sağlık sorunları var anne ve baba. hiç keyfim yok o yüzden bakıp çıkıyorum. onlar iyi değilken ben de iyi olamıyorum maalesef. zor bi sınavdan geçiyorum ama bitecek inşallah. dualarınıza ihtiyacım var sadece![]()
Ah meralimMssPARE
Bal0ncuk
![]()
Yaabir mucizee