Dimi kızzzz bide oan şok nasil denk getirdinAhahah valla napam yaa. Ya benim yaşadığım şokAllahım elin kadınını etiketlemişim bide beğenmiş diye tutuştum
Valla ya nerden de denk geldiDimi kızzzz bide oan şok nasil denk getirdin
Adamın dibisinValla ya nerden de denk geldi
İki okuyup üflüyüm de geçsin sen bu durumlara düşecek insanmıydın dutum
Güzel geçti paremimmNasılsın mabellam hamilelik iyidir inşallah
Özledim ya ❣❣
Allah zihin açıklığı versin başarılar yavru❣❣❤
Çocukların hastalığı zor canım ya. Gecsin gitsin inşallahta eski enerjine dönüfle üfle benim herif de şaşkın. Ne oldu sana diyo. Ama bilmiyo ki uykusuzluktan hal kalmıyo
Amin canım aminÇocukların hastalığı zor canım ya. Gecsin gitsin inşallahta eski enerjine dön
Titrrettiinn beniiiiiGeldim kız kaçarmıyım hiç aaaa aşk olsun heyecAn yaptım ondan ellerim titredi telefonu elime alamadım
Sapıkk
Hemde mahmut abi beni taciz etti tinnosumm
Dondurmaya takmış kafayı paremmmmmmHemde mahmut abi beni taciz etti tinnosumm
Saliha40 salisim dikkat et salgın var sıcak tut kendini gecm8s oksun beybim
Queen Teyze ne güzel hep iyi geçsin sınavların kuzum allah başarılar versin ❣❣❣❣
Ona şuphem yohhhZararsız sapıklardann kuzucum
Nikini oturaklı biri yaptı ama hala çatlak kurabiyeDondurmaya takmış kafayı paremmmmmm
Hahahahaha tinnim kız başka su ekiyle gelmesin de çatlağa razıyızO kurabiyeyle özleşmişş parem dönsün 3aya çatlak kurabiyem
Aminnnn sağol kuzummmHemde mahmut abi beni taciz etti tinnosumm
Saliha40 salisim dikkat et salgın var sıcak tut kendini gecm8s oksun beybim
Queen Teyze ne güzel hep iyi geçsin sınavların kuzum allah başarılar versin ❣❣❣❣
Abooı kim Ooo hele gel ağzını yırtamKimsin kardeşim ismin masal perisi ama sen ateşle falan diyorsunben sevmem öyle ateş falan burda ateşi en çok Jou D u t bir mucizee
Sever nerdesiniz garular gelin hele ateşliymiş bu hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?