- 25 Ağustos 2019
- 61.200
- 114.409
- 698
- 31
Dimi kızzzz bide oan şok nasil denk getirdinAhahah valla napam yaa. Ya benim yaşadığım şokAllahım elin kadınını etiketlemişim bide beğenmiş diye tutuştum
![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi kızzzz bide oan şok nasil denk getirdinAhahah valla napam yaa. Ya benim yaşadığım şokAllahım elin kadınını etiketlemişim bide beğenmiş diye tutuştum
![]()
Valla ya nerden de denk geldiDimi kızzzz bide oan şok nasil denk getirdin![]()
Adamın dibisinValla ya nerden de denk geldi![]()
İki okuyup üflüyüm de geçsin sen bu durumlara düşecek insanmıydın dutum![]()
Güzel geçti paremimmNasılsın mabellam hamilelik iyidir inşallah
Özledim ya ❣❣
Allah zihin açıklığı versin başarılar yavru❣❣❤
![]()
Çocukların hastalığı zor canım ya. Gecsin gitsin inşallahta eski enerjine dön![]()
üfle üfle benim herif de şaşkın. Ne oldu sana diyo. Ama bilmiyo ki uykusuzluktan hal kalmıyo
Amin canım aminÇocukların hastalığı zor canım ya. Gecsin gitsin inşallahta eski enerjine dön![]()
Titrrettiinn beniiiiiGeldim kız kaçarmıyım hiç aaaa aşk olsun heyecAn yaptım ondan ellerim titredi telefonu elime alamadım![]()
Sapıkk
Hemde mahmut abi beni taciz etti tinnosumm
Dondurmaya takmış kafayı paremmmmmmHemde mahmut abi beni taciz etti tinnosumm
Saliha40 salisim dikkat et salgın var sıcak tut kendini gecm8s oksun beybim
![]()
![]()
![]()
Queen Teyze ne güzel hep iyi geçsin sınavların kuzum allah başarılar versin ❣❣❣❣
Ona şuphem yohhhZararsız sapıklardann kuzucum![]()
Nikini oturaklı biri yaptı ama hala çatlak kurabiyeDondurmaya takmış kafayı paremmmmmm![]()
Hahahahaha tinnim kız başka su ekiyle gelmesin de çatlağa razıyızO kurabiyeyle özleşmişş parem dönsün 3aya çatlak kurabiyem
![]()
Aminnnn sağol kuzummmHemde mahmut abi beni taciz etti tinnosumm
Saliha40 salisim dikkat et salgın var sıcak tut kendini gecm8s oksun beybim
![]()
![]()
![]()
Queen Teyze ne güzel hep iyi geçsin sınavların kuzum allah başarılar versin ❣❣❣❣
Abooı kim Ooo hele gel ağzını yırtamKimsin kardeşim ismin masal perisi ama sen ateşle falan diyorsunben sevmem öyle ateş falan burda ateşi en çok
Jou
D u t
bir mucizee
Sever nerdesiniz garular gelin hele ateşliymiş bu hatun![]()