Sen yine 15 20 lif yapmışım benim bütün başladıklarım yarım. Böyle patikte yaptım teki yokAynen bayıyor Bi süre sonra
Bi ara da lif yapıyodum baya 15 20 yapmıştım hala başlanmış var duruyo eşime evde giyer diye yelek gibi bişey başladm o duruyo pratiği yaptım tekini yapcam sıkılma sitemi hesapla,hayattan sıkılmışm ben
O pufudik battaniyeler çok güzel yaaa iyi yapmışsınSen yine 15 20 lif yapmışım benim bütün başladıklarım yarım. Böyle patikte yaptım teki yok
Bir şu pufy iplerden battaniye yaptım bitirdim bebeme
Geçen sene yapmıştım işte bu sene de bitiririm belkiO pufudik battaniyeler çok güzel yaaa iyi yapmışsınolsun Bi ara canın sıkılır yapmak istersin bitirirsin yarımları
Ben kendime. Bi yelek başlamıştım sonra işe başladım 4 yılda anca bitirdim ehehehe sen yine iyisinGeçen sene yapmıştım işte bu sene de bitiririm belki
4 yıl sonra giyebildinmi bariBen kendime. Bi yelek başlamıştım sonra işe başladım 4 yılda anca bitirdim ehehehe sen yine iyisin
Beğenmedim ip çok kalın biraz da kısa örmüşüm ama üşüyünce giyebilirim4 yıl sonra giyebildinmi bari
Olsun giy o kadar emek vermişin kızBeğenmedim ip çok kalın biraz da kısa örmüşüm ama üşüyünce giyebilirim
He yaa giyerim olmadı hava soğuk evde doğalgaz yapılcak diye ufoyla bekliyoz zatenOlsun giy o kadar emek vermişin kız
Evemi yapılacak daha canım. Çok zor oluyordur ufoylada inşallah biran evvel yapılırHe yaa giyerim olmadı hava soğuk evde doğalgaz yapılcak diye ufoyla bekliyoz zaten
Aynen yaaa kaloriferdi doğalgaz olcak adam 2 aydır atıyo sürekli pzt başlicam demiş ama inşallah yapar artıkEvemi yapılacak daha canım. Çok zor oluyordur ufoylada inşallah biran evvel yapılır
İnşallah canım kış zor geçer yoksa vallaAynen yaaa kaloriferdi doğalgaz olcak adam 2 aydır atıyo sürekli pzt başlicam demiş ama inşallah yapar artık
Ozocum iyi misin neden keyfin yok kötü bişey yoktur insallahcanımm idare ederim. bu aralar pek keyfim yok. sen iyisindir inşallah
Günaydın kuzum hayırlı cumalarEki Görüntüle 3163019
Güzellerimmmmm hepinize Hayırlı Cumalar
Hem özleştikk yahu nerelerdesiniz
MssPARE
ASSOSyal
Cookiie
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
bir mucizee
Fatmazell
D u t
Saliha40
Lna16
N NesNa
S sebbo
Noisy Girl
M MaviMabellee
Simurgp
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Ballikabak
Madammor
karamel Latte
Magnifiaque
Meral01
M Mutluuu06
Bal0ncuk
Seridina
Nosking
Queen Teyze
Black Light
Minik Duduklu Tencere
HALLEYS
Hayırlı cumalar tinnolum Günaydın milletEki Görüntüle 3163019
MssPARE
ASSOSyal
Cookiie
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
bir mucizee
Fatmazell
D u t
Saliha40
Lna16
N NesNa
S sebbo
Noisy Girl
M MaviMabellee
Simurgp
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Ballikabak
Madammor
karamel Latte
Magnifiaque
Meral01
M Mutluuu06
Bal0ncuk
Seridina
Nosking
Queen Teyze
Black Light
Minik Duduklu Tencere
HALLEYS
Günaydın bebişimmmmmGünaydın kuzum hayırlı cumalar
Evet göremiyorum minnoşumm senii Allah kolaylık versin kuzucummmHayırlı cumalar tinnolum Günaydın millet
Çalışıyorum akşam erkenden uyuyorum çok yoruluyorum kk ya giremiyorum kuzum girsemde bakıp çıkıyorum
Aminnn balım sen ne yapıyorsun nasılsınGünaydın bebişimmmmm
Evet göremiyorum minnoşumm senii Allah kolaylık versin kuzucummm
Bende aynı minnoşummm değişen birşey yok savaşmaya devam bitanemAminnn balım sen ne yapıyorsun nasılsın
Günaydın balım hayırlı cumalar ❣Eki Görüntüle 3163019
MssPARE
ASSOSyal
Cookiie
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
bir mucizee
Fatmazell
D u t
Saliha40
Lna16
N NesNa
S sebbo
Noisy Girl
M MaviMabellee
Simurgp
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Ballikabak
Madammor
karamel Latte
Magnifiaque
Meral01
M Mutluuu06
Bal0ncuk
Seridina
Nosking
Queen Teyze
Black Light
Minik Duduklu Tencere
HALLEYS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?