- Emoji Skoru
- 35.878
- Puanlar
- 598
Baya oldu ben olalı Aslında burdada yazdım ama görmedin galiba canımYokkk beaaa ne zaman kek oldun ben bilmiyom
Yaaaa özgoooo
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya oldu ben olalı Aslında burdada yazdım ama görmedin galiba canımYokkk beaaa ne zaman kek oldun ben bilmiyom
Yaaaa özgoooo
Eneeee görmedim kızzzzBaya oldu ben olalı Aslında burdada yazdım ama görmedin galiba canım![]()
Yoğundun galiba o ara senEneeee görmedim kızzzz
Napıyon nasılsın transfer oldun mu sen![]()
Slm cnmSaliha40 gıııızzzz
Görmedim kuzum yaaa olsun geç olsun güç olmasınYoğundun galiba o ara sen
Yok canım iptal oldu bu ay bir aksilik olmazsa olacak bakalım![]()
Nbr cnmSlm cnm
Iyim sukur sen nasilsin poncigimGörmedim kuzum yaaa olsun geç olsun güç olmasın
Pgt yaptınız mj
Nbr cnm
Çok şükür kuzucum yaa bebek yelek patiğe sardım Bi haftadırIyim sukur sen nasilsin poncigim
Yaptık canım pgtden sağlıklıyı bulduk ardından histereskopi oldum. Histereskopinin ardından bir rahim filmi daha çekildim. İşte bu ay transfer olcaktı ama kalınlaşma sorunu yaşadım bende tam kalınlaştı derken östrojenim düşüşe geçti kaldı öyle şimdi adet bekliyorum oda gelmiyor yineGörmedim kuzum yaaa olsun geç olsun güç olmasın
Pgt yaptınız mj
Nbr cnm
Çok sevindim kuzum inşallah hemen tutunur da hiç Bi sorun çıkmazYaptık canım pgtden sağlıklıyı bulduk ardından histereskopi oldum. Histereskopinin ardından bir rahim filmi daha çekildim. İşte bu ay transfer olcaktı ama kalınlaşma sorunu yaşadım bende tam kalınlaştı derken östrojenim düşüşe geçti kaldı öyle şimdi adet bekliyorum oda gelmiyor yine![]()
1 hafta boyunca 6.9da kaldı hep öyle. Ama görüntü 3 çizgiydi. Doktorda 3 çizgi olması daha önemli dedi. Kanda e2 değerimde baya yüksek güzel çıktı. Sonra en son gittik rahim 7 mm olmuştu. Transfer tarihini verdi ilaçları yazdı birde kan aldı. Kan sonucu çıkınca haber vericez dediler. O kan sonucunda e2 düşmeye başlamıştı. Büyük olasılık yumurtlama oldu riske atmak istemiyorum diyip iptal etti. Ama yumurtlama olsaydı reglide olurdum hala olmadımdaÇok sevindim kuzum inşallah hemen tutunur da hiç Bi sorun çıkmaz
Allah Allah sen de ben gibi oldun o zaman en fazla kaça kadar çıktı kalınlık kaça düştü geri
Benim estrofem ilacı fayda etmemişti biraz kalınlaşıyo sonra artırsak da geri düşüyodu
Bi ara bende sardım o islere yelek hirka patik yaptım ipler almıştım bi ton.Çok şükür kuzucum yaa bebek yelek patiğe sardım Bi haftadır![]()
İlişki yasak mı gebelik olabilir mi acaba1 hafta boyunca 6.9da kaldı hep öyle. Ama görüntü 3 çizgiydi. Doktorda 3 çizgi olması daha önemli dedi. Kanda e2 değerimde baya yüksek güzel çıktı. Sonra en son gittik rahim 7 mm olmuştu. Transfer tarihini verdi ilaçları yazdı birde kan aldı. Kan sonucu çıkınca haber vericez dediler. O kan sonucunda e2 düşmeye başlamıştı. Büyük olasılık yumurtlama oldu riske atmak istemiyorum diyip iptal etti. Ama yumurtlama olsaydı reglide olurdum hala olmadımda
E2 780 e çıktı bir gün sonra 520ye düştü
İlişki hakkında birşey dememişlerdi ama biz kendimizce enfeksiyon falan olur diye yasak koymuştuk ama iptal olduktan sonra oldu tabide korunarak. Hiçbir ihtimal vermiyorum o yüzdenİlişki yasak mı gebelik olabilir mi acaba
Bak senin Dr 7 ye iyi demiş üç çizgiye falan dikkat etmiş ne güzek
Benim en fazla 7.5 oluyodu E2 hep düşüktü 80 ler de sonra daha aşağı düşüyodu
Sağlık olsun kuzum vardır bunda da bi hayır
İnşallaah bu ay daha iyi hazırlanır transferin olur
Kaç embriyon var bekleyen iki koyma şanslarj var mı
Valla çok iyi dr n temkinli hem de mantıklı açıklıyor ne güxelİlişki hakkında birşey dememişlerdi ama biz kendimizce enfeksiyon falan olur diye yasak koymuştuk ama iptal olduktan sonra oldu tabide korunarak. Hiçbir ihtimal vermiyorum o yüzden
Benimki kalınlıktan öte görüntüsü önemli biz şimdi kongrelerde bunu tartışıyoruz 3 çizgi olduğunda transfer olabilir kanaatindeyiz dedi.
Estrofemi vajinal almama rağmen böyle. Demekki senin rahim yapın bu şekilde bu kadar kalınlaşıyor dedi. Hatta dosyamı inceledi opu öncesi e2 2bin küsürlerdeyken bile max 8mm görmüşüz rahimde dedi.
O yüzden karar vermişti transfere.
Ama tam karar verilince e2 düşünce de zaten ip üstünde yürüyor gibiyiz hiç gerek yok riske dedi işte önümüzdeki ay bakalım nasıl yanıt vericek.
7 taneydiler biri sağlıksız geldi pgtden 6ya düştü canım. 2 istemiyor doktor hem pgtli olduğu için. Hemde ikiz gebelikte bir risk diyor.
Nasip bakalım![]()
Doktorum evet sağolsun herşeyi açıklar canım şuanlık çok memnunum.Valla çok iyi dr n temkinli hem de mantıklı açıklıyor ne güxel
Maşallah ya 6 çok iyi Rabbim sağlıkla tutunup kucağına almak nasip etsin
Aynen ikiz risk aslında ama
Olsun bu ay daha iyi ilerler herşey Allahmn
izniyle
Zaten incelik de etken diyorlar ama burda 5 6 ile gebe kalıp doğuran var bence önemli olan gebe kaldıktan sonra kalınlığın devamlılığı gibi geliyoe
Ya en başta elbet herşey nasip işi aslında
Aynen kuzum Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahDoktorum evet sağolsun herşeyi açıklar canım şuanlık çok memnunum.
İnşallah kuzum ya valla sağlıkla dünyaya gelebilsin bir tanesi baride başka birşey istemiyoruz
Sen nasılsın canım neler yapıyorsun varmı bir düşüncelerin
Ay örgüyemi başladın ne örüyosunAynen kuzum Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Ben napim evdeyim örgüyle günüm geçiyor
Bi yelek Bi patik Bi de buAy örgüyemi başladın ne örüyosun![]()
Ay ne tatlı olmuş AmaaBi yelek Bi patik Bi de buaynen yaa can sıkıntısı napim
Aynen bayıyor Bi süre sonraAy ne tatlı olmuş Amaa
Kışın benimde böyle yapasım geliyor ama çabuk sıkılıyorum ya![]()