• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiyim kurabiyem çok şükür sen nasılsın minik adam nasıl 😍
Evet kuzum zatrn rahim tam olarak kalınlaşmamıştı diyordum kendimce olmayacaksa iptal olsun diye. Buda olunca doktor zaten ip üstünde yürüyor gibiyiz hiç riske gerek yok dedi. Hayırlısı dedim. İnşallah önümüzdeki ay daha güzel geçer 🥰😍
Yumurtlamadan dolayı mı acaba tam kalınlaşmadı. Dediğin gibi iptal olması iyi olmuş canım o zaman
Hadi inşallah diğer ay kolayca ilerlesin süreç
Bizde iyiyiz canım dün kuru fasulye yemiştim bugün isyanlardayız😅 😅 öyle iştr

Yumurtlamadan dolayı mı acaba tam kalınlaşmadı. Dediğin gibi iptal olması iyi olmuş canım o zaman
Hadi inşallah diğer ay kolayca ilerlesin süreç
Bizde iyiyiz canım dün kuru fasulye yemiştim bugün isyanlardayız😅 😅 öyle iştr
Canım bilmiyorumki ya. 1 hafta boyunca 6.9 mm de kaldı kalınlık ama 3 çizgi görüntüsündeydi. Estrofemi fitil olarak kullanıyordum düşün. Doktor artık dediki senin rahimin yapısı böyle demekki yumurta toplamadan önce bile max 8 mm görmüşüz dedi dosyamı inceledi. Kalınlıktan daha önemli olan 3 çizgi görüntüsü. Görüntü olarak çok güzel şuan dedi. Östrojen değerimde çok güzel çıktı o gün. Ertesi gün birdaha çağırdı 7 mm olmuştu ilaçları verdi 5 gün sonra yapcaz dedi. Son bir östrojen daha bakalım dedi. Bir baktık düşüşe geçmiş. Ama o gün benim karnım ağrıyordu yumurtlaman olmuş dedi iptal.
Ama kurabiyem benim aklıma takılan şey şu. Natural siklus yapıldığında yumurtlama beklenip yumurtlamadan 5 gün sonra transferi yapıyorlar. İlaçla olduğunda neden yumurtlama istenmiyor acaba.

Ayy kıyamam bebişime atsın pırt pırt rahatlasın😅😅

Aynen bitanem üzülmekte çare değil kalabalığın olduğu yerde çok ses olur sıkın yi olur sen üzme canını herşey geçer gider ❣❣
inşallah parem
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Canım benim kendini üzünce düzelmez boşu boşuna kendine eziyet ediyorsun görmezden gelmek senin için zordur ama artık maalesef işini düzgün yapan , dürüst olan insanların değeri kıymeti bilinmiyor Allah kolaylık versin kuzum
amin inşallah meralim
senin sağlığın nasıl

İyiyim kuzucugum çok şükür sen nasılsın 💜🥰😍🍒🍒🍒😘
iyiyim sosyalım
senide soramadım kpss sonucu nasıl

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. kuzucummm bir ev değişikliği yaptık kiramız çok yüksekti dönüşümüzde belli değil. Öyle bekliyorum benimde biraz motivem düşük inşAllah herşey yoluna girer çiçeğim 😘🧡
bnimde uzun zamandır öyleydi biliosun
ama üzüldükçe daha cok dibe battığımızı fartkettim
evrene pozitif enerji vermek gerek :)

İyim çok şükür canisimmmm sen nasılsın yaa baya oldu konuşmayalı 😂 minik nasıl 🤗
evet kuzu yaa uzun zamandır görmüorum seni
neler yapıopsun
minik iyi ya tam bir cadaloz

İyiyiz kuzum sen nasılsın her şey yoluna girdi mi🥰
iyiyim kuzum
hayır hiç bişey yoluna girmedi ama haftalardır üzüldükçe aynadaki yansımama sinir oldum
madem bişi değişmiyor Allaha havale ettm ne edem kimyonum

Canım bilmiyorumki ya. 1 hafta boyunca 6.9 mm de kaldı kalınlık ama 3 çizgi görüntüsündeydi. Estrofemi fitil olarak kullanıyordum düşün. Doktor artık dediki senin rahimin yapısı böyle demekki yumurta toplamadan önce bile max 8 mm görmüşüz dedi dosyamı inceledi. Kalınlıktan daha önemli olan 3 çizgi görüntüsü. Görüntü olarak çok güzel şuan dedi. Östrojen değerimde çok güzel çıktı o gün. Ertesi gün birdaha çağırdı 7 mm olmuştu ilaçları verdi 5 gün sonra yapcaz dedi. Son bir östrojen daha bakalım dedi. Bir baktık düşüşe geçmiş. Ama o gün benim karnım ağrıyordu yumurtlaman olmuş dedi iptal.
Ama kurabiyem benim aklıma takılan şey şu. Natural siklus yapıldığında yumurtlama beklenip yumurtlamadan 5 gün sonra transferi yapıyorlar. İlaçla olduğunda neden yumurtlama istenmiyor acaba.

Ayy kıyamam bebişime atsın pırt pırt rahatlasın😅😅
İnan hiç bilgim yok kuzum yumurtlamayı durdurmak için bir şeyler yapılıyor muydu hatırlayamadım
Hahahah pis boğazlar onlar 🤣🤣🤣

Biz temiz pak🤣🤣🤣
Hahaha 😅 😅
Biz spaya gidicez:63:
Vayy 😅😅
iyiyim kuzum
hayır hiç bişey yoluna girmedi ama haftalardır üzüldükçe aynadaki yansımama sinir oldum
Aynen canım en iyisi boşver Rabbim bilsin

inşallah parem
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

amin inşallah meralim
senin sağlığın nasıl

iyiyim sosyalım
senide soramadım kpss sonucu nasıl

bnimde uzun zamandır öyleydi biliosun
ama üzüldükçe daha cok dibe battığımızı fartkettim
evrene pozitif enerji vermek gerek :)

evet kuzu yaa uzun zamandır görmüorum seni
neler yapıopsun
minik iyi ya tam bir cadaloz

iyiyim kuzum
İyiyim kuzum 😊 çok şükür

Back