• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasip kısmet be kuzu, yemek topiginde iki arkadaşın daha gelecek aya ertelendi tedavileri. İnş ucunuzunde gelecek ay güzel haberlerinizi alırız. Rabbim büyük, geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🤲💜🥰😍🍒🍒🍒😘
İnşallah canım rabbim tüm isteyene nasip etsin inşallah 🥰🤗💜💜

Kuzum özel konya da fizikon diye bir yer günlük geliyoruz baya zor oluyor uzak bide günlük git gel bir aylık tedavi rabbim şifa verinden iyi olsunda inşallah 🤲🤲😇size de geçmiş olsun perim ❣❣
Amin parem inşallah 🤗 onlarda devlette o şekilde gün vermişler. Devlette yatılı oluyor o yönden iyi. Özele sormuşlar gidip gelme gerekiyormuş öyle zor oluyor gerçekten köyde oturuyorlar. Şimdi kaplıcalar dha iyi gelmiş daha öncelerde oraya gidelim diye düşünüyorlar bakalım😄

Amin parem inşallah 🤗 onlarda devlette o şekilde gün vermişler. Devlette yatılı oluyor o yönden iyi. Özele sormuşlar gidip gelme gerekiyormuş öyle zor oluyor gerçekten köyde oturuyorlar. Şimdi kaplıcalar dha iyi gelmiş daha öncelerde oraya gidelim diye düşünüyorlar bakalım😄
Yatılı daha düzenli olur aynen ama annem yatılı olsa yanında biri kalması lazım kendi başına yapamaz ben kalsam başka kimse yok kalacak yok
Kaplıca bende istedim bana lazım o sıcak sular inan her yerim dökülüyor 🤣🤣

Yatılı daha düzenli olur aynen ama annem yatılı olsa yanında biri kalması lazım kendi başına yapamaz ben kalsam başka kimse yok kalacak yok
Kaplıca bende istedim bana lazım o sıcak sular inan her yerim dökülüyor 🤣🤣
Ya bende hiç gitmedim öyle yere çok isterim valla ama benim alt komşum gitti geldi romatizması patladı 🤣

Ya bende hiç gitmedim öyle yere çok isterim valla ama benim alt komşum gitti geldi romatizması patladı 🤣
Anamm öyle de.mi oluyormuş hahha
Perim sıcacık şu havuz sıcacık ohh girdiğini düşün sıcak sıcak bi gevşeme bi yumosluk
Dinlendirir diye düşündüm
Bide patlarsa ALLAH korusun 🤣🤣

Perim sıcacık şu havuz sıcacık ohh girdiğini düşün sıcak sıcak bi gevşeme bi yumosluk
Kız evet bende şaşırdım kadın diyor geldim yürüyemiyorum tutuldum kaldım. Doktora gitmiş demiş doktor sen kime sorupta gittin. Kadın bilmiyormuşki nerden bilsin 🤣
Ama çok güzel birşey bence de bende çok istiyırum parem 🥰

Kız evet bende şaşırdım kadın diyor geldim yürüyemiyorum tutuldum kaldım. Doktora gitmiş demiş doktor sen kime sorupta gittin. Kadın bilmiyormuşki nerden bilsin 🤣
Ama çok güzel birşey bence de bende çok istiyırum parem 🥰
Normal romatizmaya iyi geliyo da iltihapli romatizmaya iyi gelmez kaplica suyu

Off pariş ben Bi kere gittim müthiş bir şey ya 😅😅 özellikle Bi yerin tutulduysa boynun falan acayip iyi geliyor 😁 tabi cıbıldak hatunlar psikolojini bozuyor orası da ayrı ahahh😅😅😅

Off pariş ben Bi kere gittim müthiş bir şey ya 😅😅 özellikle Bi yerin tutulduysa boynun falan acayip iyi geliyor 😁 tabi cıbıldak hatunlar psikolojini bozuyor orası da ayrı ahahh😅😅😅
Bende gitsem atsam kendimi sıcacık sulara
Valla nasil ihtiyacım var bir bilsen kurbikim🥰🥰🥰🤣🤣🤣

Perikom nasılsın balım şimdi okudum. Vardır bir hayır inşallah geç olsun güç olmasın diğer ay her şey yolunda gitsin gönlünce olsun 🥰🥰
İyiyim kurabiyem çok şükür sen nasılsın minik adam nasıl 😍
Evet kuzum zatrn rahim tam olarak kalınlaşmamıştı diyordum kendimce olmayacaksa iptal olsun diye. Buda olunca doktor zaten ip üstünde yürüyor gibiyiz hiç riske gerek yok dedi. Hayırlısı dedim. İnşallah önümüzdeki ay daha güzel geçer 🥰😍

Back