- 20 Aralık 2020
- 17.149
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.238
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım rabbim tüm isteyene nasip etsin inşallahNasip kısmet be kuzu, yemek topiginde iki arkadaşın daha gelecek aya ertelendi tedavileri. İnş ucunuzunde gelecek ay güzel haberlerinizi alırız. Rabbim büyük, geciktiriyorsa güzelleştiriyordur![]()
Amin parem inşallahKuzum özel konya da fizikon diye bir yer günlük geliyoruz baya zor oluyor uzak bide günlük git gel bir aylık tedavi rabbim şifa verinden iyi olsunda inşallahsize de geçmiş olsun perim ❣❣
Yatılı daha düzenli olur aynen ama annem yatılı olsa yanında biri kalması lazım kendi başına yapamaz ben kalsam başka kimse yok kalacak yokAmin parem inşallahonlarda devlette o şekilde gün vermişler. Devlette yatılı oluyor o yönden iyi. Özele sormuşlar gidip gelme gerekiyormuş öyle zor oluyor gerçekten köyde oturuyorlar. Şimdi kaplıcalar dha iyi gelmiş daha öncelerde oraya gidelim diye düşünüyorlar bakalım
![]()
İyim çok şükür canisimmmm sen nasılsın yaa baya oldu konuşmayalıCatlak-kurabiye
Tiniminimavihanim @Lna16 @ozo1907
Minnosprenses
ASSOSyal
D u t
Cookiie
@bir mucizee @SeridinaMy_Moonlight06
nabersiniz kuzular
unuttuklarm vardır kesin gücüm anca yetti![]()
Ya bende hiç gitmedim öyle yere çok isterim valla ama benim alt komşum gitti geldi romatizması patladıYatılı daha düzenli olur aynen ama annem yatılı olsa yanında biri kalması lazım kendi başına yapamaz ben kalsam başka kimse yok kalacak yok
Kaplıca bende istedim bana lazım o sıcak sular inan her yerim dökülüyor![]()
Anamm öyle de.mi oluyormuş hahhaYa bende hiç gitmedim öyle yere çok isterim valla ama benim alt komşum gitti geldi romatizması patladı![]()
Kız evet bende şaşırdım kadın diyor geldim yürüyemiyorum tutuldum kaldım. Doktora gitmiş demiş doktor sen kime sorupta gittin. Kadın bilmiyormuşki nerden bilsinAnamm öyle de.mi oluyormuş hahha
Perim sıcacık şu havuz sıcacık ohh girdiğini düşün sıcak sıcak bi gevşeme bi yumosluk
Dinlendirir diye düşündüm
Bide patlarsa ALLAH korusun![]()
Normal romatizmaya iyi geliyo da iltihapli romatizmaya iyi gelmez kaplica suyuKız evet bende şaşırdım kadın diyor geldim yürüyemiyorum tutuldum kaldım. Doktora gitmiş demiş doktor sen kime sorupta gittin. Kadın bilmiyormuşki nerden bilsin
Ama çok güzel birşey bence de bende çok istiyırum parem![]()
İltihaplıymış galiba oda gittikten sonra olduğunu öğrenmişNormal romatizmaya iyi geliyo da iltihapli romatizmaya iyi gelmez kaplica suyu
İyiyiz kuzum sen nasılsın her şey yoluna girdi miCatlak-kurabiye
Tiniminimavihanim @Lna16 @ozo1907
Minnosprenses
ASSOSyal
D u t
Cookiie
@bir mucizee @SeridinaMy_Moonlight06
nabersiniz kuzular
unuttuklarm vardır kesin gücüm anca yetti![]()
Perikom nasılsın balım şimdi okudum. Vardır bir hayır inşallah geç olsun güç olmasın diğer ay her şey yolunda gitsin gönlünce olsunİltihaplıymış galiba oda gittikten sonra olduğunu öğrenmiş![]()
O zaman kotu olur yaİltihaplıymış galiba oda gittikten sonra olduğunu öğrenmiş![]()
Off pariş ben Bi kere gittim müthiş bir şey yaAnamm öyle de.mi oluyormuş hahha
Perim sıcacık şu havuz sıcacık ohh girdiğini düşün sıcak sıcak bi gevşeme bi yumosluk
Dinlendirir diye düşündüm
Bide patlarsa ALLAH korusun![]()
Bende gitsem atsam kendimi sıcacık sularaOff pariş ben Bi kere gittim müthiş bir şey yaözellikle Bi yerin tutulduysa boynun falan acayip iyi geliyor
tabi cıbıldak hatunlar psikolojini bozuyor orası da ayrı ahahh
![]()
İyiyim kurabiyem çok şükür sen nasılsın minik adam nasılPerikom nasılsın balım şimdi okudum. Vardır bir hayır inşallah geç olsun güç olmasın diğer ay her şey yolunda gitsin gönlünce olsun![]()
Evet canım gerçekten öyleO zaman kotu olur ya
Sağol bitanem
Ah pariş ne eğlenceli olur senle hamam keyfisiBende gitsem atsam kendimi sıcacık sulara
Valla nasil ihtiyacım var bir bilsen kurbikim![]()